ΝΕΑ

Ο Slash εγκαινιάζει τη νέα εταιρεία παραγωγής ταινιών τρόμου BerserkerGang

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, δημιούργησε μια νέα εταιρεία παραγωγής τρόμου, την BerserkerGang. Το BerserkerGang ανακοινώθηκε μέσω αναφοράς του Variety, το οποίο επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία παραγωγής δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παραγωγό του Hangar 18 Media Pasha Patriki, τον ιδρυτή και σκηνοθέτη του περιοδικού Rue Morgue Rodrigo Gudiño και τα στελέχη του Raven Banner Michael Paszt, James Fler και Andrew T. Hunt.

Ο Slash είπε για τη νέα εταιρεία σε μια δήλωση στο Variety: «Ήμουν πάντα ένας τεράστιος θαυμαστής του τρόμου, ειδικά όταν επιστρέφουμε στην εποχή που οι ταινίες τρόμου πραγματικά σε τρόμαζαν. Θέλω να μπω στην καρδιά της επιχείρησης παραγωγής, ώστε να προσπαθήσω να κάνω ταινίες που θα ήθελα να δω». «Ο στόχος της BerserkerGang θα είναι η ποιότητα έναντι της ποσότητας», είπε ο Hunt στο Variety. «Θα επιλέγουμε επιλεκτικά έργα που συλλογικά πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν καλύτερα τη μάρκα». «Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε έργα με κινηματογραφιστές και συγγραφείς που είναι εξίσου παθιασμένοι με τις ταινίες είδους», πρόσθεσε ο Paszt.

Λεπτομέρειες για το πρώτο έργο BerserkerGang αναμένεται να αποκαλυφθούν στο φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο. Ο Slash που το πραγματικό του όνομα είναι Saul Hudson εργάστηκε πρόσφατα στον κινηματογράφο στην ταινία The Breach μαζί με το Raven Banner και το Hangar 18. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fantasia του Καναδά τον Ιούλιο του 2022 και αναμένεται να κυκλοφορήσει εμπορικά κάποια στιγμή αργότερα φέτος.