ΝΕΑ

Παρακολουθήστε τον Axl Rose και την Carrie Underwood να ερμηνεύουν το "Welcome To The Jungle" των Guns N' Roses

Η Carrie Underwood κάλεσε πρόσφατα τον frontman των Guns N' Roses, Axl Rose, στη σκηνή για να ερμηνεύσουν μαζί το «Welcome To The Jungle» στην πρόσφατη συναυλία της στο Λος Άντζελες. Η Άντεργουντ έβγαλε τον Ρόουζ κατά τη διάρκεια του σετ της στο Crypto.com Arena στις 13 Μαρτίου, όπου και οι δύο θα τραγουδούσαν μια ερμηνεία του «Welcome To The Jungle» των Guns N’ Roses.

Αυτή η παράσταση σήμαινε την πρώτη φορά που η Carrie Underwood και ο Axl Rose ερμήνευσαν μαζί το κομμάτι. Η Άντεργουντ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον frontman των Guns N' Roses τον Απρίλιο του περασμένου έτους, όταν τον έφερε για να ερμηνεύσει τα «Sweet Child O» Mine» και «Paradise City» κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εμφάνισής της στο Stagecoach Festival 2022 της Καλιφόρνια. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η Underwood ερμήνευσε μια σειρά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα «Good Girl», «Hate My Heart», «Ghost Story» και «Last Name» πριν τελειώσει το σόου με το «Before He Cheats».

Τον περασμένο μήνα, οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν μια ευρωπαϊκή περιοδεία έως τον Ιούνιο και τον Ιούλιο πριν κατευθυνθούν στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο για μια περιοδεία που διαρκεί τρεις μήνες. Η ανακοίνωση της περιοδείας έρχεται αφότου το συγκρότημα αποκάλυψε τον Δεκέμβριο ότι θα είναι headlining στη Βρετανική Θερινή Ώρα (BST) στο Hyde Park για πρώτη φορά αυτόν τον Ιούνιο.