ΝΕΑ

Ο Louis Tomlinson λέει ότι είναι «περήφανος» που έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδι των One Direction

Ο Louis Tomlinson μιλάει πιο ανοιχτά από ποτέ στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του, All of That Voices, και σε μια πρώτη ματιά που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο τραγουδιστής μίλησε για το πως ήταν να γράφει τραγούδια ως μέλος των One Direction.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν ωραίο αν δεν ήμασταν απλώς το τυπικό συγκρότημα που έπαιρνε τραγούδια και τα τραγουδούσε. Ίσως θα έπρεπε να γράφουμε τα δικά μας τραγούδια», μοιράστηκε. «Μόλις ένιωσα πως υπήρχε αγάπη από τον κόσμο για εμάς και κατάλαβα ότι τραβήξαμε την προσοχή των ανθρώπων, συνειδητοποίησα ότι ίσως μπορούσαμε να πάρουμε μερικές από τις αποφάσεις μας».

Ο Tomlinson πρόσθεσε ότι ήταν η πρώτη φορά στο γκρούπ που ένιωσε ότι "του ανήκει κάτι" στην καριέρα του. «Ξαφνικά, ένιωσα ξανά τον έλεγχο. Τα πρώτα δυόμισι χρόνια, ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου ή ότι είχα επιρροή στο συγκρότημα», συνέχισε. «Όταν σκέφτομαι πόσο περήφανος είμαι για τους One Direction, σκέφτομαι εμάς ως συλλογικότητα. Όταν σκέφτομαι αυτό που με κάνει πιο περήφανο ως άτομο σε αυτό το συγκρότημα, είναι σίγουρα έχω γράψει τα περισσότερα τραγούδια. Αυτό με κάνει να νιώθω σημαντικός για το συγκρότημα, και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα όταν ήμουν παιδί».

Το All of That Voices σε σκηνοθεσία του Charlie Lightening, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου, θα εμβαθύνει στη ζωή και το μουσικό ταξίδι του Tomlinson, με βίντεο στο σπίτι του τραγουδιστή και πρόσβαση στα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας του το 2022.