ΝΕΑ

Ο Snoop Dogg επαναφέρει τον κατάλογο της Death Row Records στις streaming υπηρεσίες

Ο Snoop Dogg επανέφερε τον κατάλογο της Death Row Records στις υπηρεσίες streaming. Ο ράπερ «Gin And Juice» είχε υποσχεθεί να επαναφέρει τον εμβληματικό κατάλογο ραπ στις παραδοσιακές υπηρεσίες ροής και εφαρμογές τον περασμένο μήνα. Και την Πέμπτη (9 Μαρτίου), ο Snoop κράτησε τον λόγο του, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του καταλόγου στο Twitter του.

"Μάλιστα κύριε. Κεφάλι σου. Ο κατάλογος των Death Row Records επιστρέφει σε ροή παντού», έγραψε μαζί με ένα σύντομο βίντεο. Ο Snoop δημοσίευσε ένα tweet ότι τα άλμπουμ ήταν ζωντανά τόσο στο Spotify όσο και στο Apple Music. Η εταιρεία, την οποία απέκτησε ο Snoop τον Φεβρουάριο του 2022, κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα του άλμπουμ ("Doggystyle" και "Tha Doggfather") πίσω στη δεκαετία του '90 μαζί με τα "All Eyez On Me" του Tupac. Όλα αυτά τα άλμπουμ είναι πλέον διαθέσιμα σε συσκευές όπως το Spotify και το Apple Music, καθώς και σε άλλες εφαρμογές και πλατφόρμες.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Greatest Hits» της δισκογραφικής, το «Necessary Roughness» της Lady of Rage και το «Against the Grain» του Kurupt έχουν επίσης κυκλοφορήσει σε αυτές τις διάφορες πλατφόρμες - μαζί με πολλά άλλα άλμπουμ. Για πρώτη φορά, άνθρωποι όπως ο Danny Boy και ο αείμνηστος ράπερ Jewell έχουν επίσης τον κατάλογό τους Death Row διαθέσιμο για ροή. Ο Snoop απέκτησε τον κατάλογο και την επωνυμία Death Row, μαζί με το εμπορικό σήμα, το όνομα και το λογότυπό του, από το MNRK Music Group τον Φεβρουάριο του 2022.