ΝΕΑ

Παρακολουθήστε τον Iggy Pop και τον Flea να συνομιλούν στο νέο μίνι ντοκιμαντέρ

Ο Iggy Pop μοιράστηκε ένα νέο μίνι ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει μια εις βάθος συζήτηση με τον μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, Flea. Η ταινία διάρκειας 26 λεπτών, με τίτλο Bitten By Flea!, βλέπει τους δύο μουσικούς να κάθονται μαζί για να μιλήσουν για μια σειρά θεμάτων, όπως η επιρροή των Stooges στον Flea, οι εμπειρίες τους από τη συνεργασία με τον παραγωγό Andrew Watt και τη δέσμευση του Pop να ξεκινήσει το πρωί. με «καλό πρόσωπο».

Αλλού, ο Pop θυμάται ότι έλαβε μια ανοιχτή επιστολή από τον frontman των U2, Bono: «Είπε: «Στο rock ‘n’ roll, ή στη σύγχρονη λαϊκή μουσική, υπάρχει ένα είδος αντιβασιλείας στο οποίο ορισμένοι άνθρωποι καταλαμβάνουν το κάστρο και σηκώνουν την κινητή γέφυρα. Και μου φαίνεται ότι όταν χτυπάς τον εαυτό σου με το κεφάλι μέσα στο πλήθος, πετάς το στέμμα σου».

Ο Pop απαντά λέγοντας, "Fuck the Regency!", αναφερόμενος στους στίχους του "The Regency" από το άλμπουμ του 2023 "Every Loser".ωΟ δίσκος, του οποίου η παραγωγή έγινε από τον Watt, περιλαμβάνει συνεισφορές από τον συμπαίκτη του συγκροτήματος RHCP Flea, Chad Smith, τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ, Josh Klinghoffer, και τον αείμνηστο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins.