ΝΕΑ

Η Miley Cyrus κυκλοφορεί το music video για το νέο της single "River"

Η Miley Cyrus μοιράστηκε το επίσημο μουσικό βίντεο για το τελευταίο της single, «River». Το κομμάτι εμφανίζεται στο όγδοο στούντιο άλμπουμ της ποπ σταρ «Endless Summer Vacation», το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα (10 Μαρτίου).

Στα κομψά ασπρόμαυρα γραφικά, η τραγουδίστρια χορεύει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας σε μια υπερυψωμένη, φωτισμένη εξέδρα πριν συναντηθεί με μια ομάδα άντρες. Αργότερα, νερό αρχίζει να βρέχει τους ερμηνευτές καθώς το «River» εντείνεται προς το τέλος.

Πριν από την κυκλοφορία του "River", η Cyrus περιέγραψε τη μελωδία ως "banger στο dancefloor" με έναν "κακό» ήχο. «Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου όπου πέρασα πολλά συναισθηματικά και προσωπικά», θυμάται πώς προέκυψε το σινγκλ.

Η Cyrus εξήγησε σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα ότι το «Endless Summer Vacation» χωρίστηκε σε δύο μέρη, το «AM» και το «PM». «Το «AM» για μένα αντιπροσωπεύει την πρωινή ώρα, όπου υπάρχει ένας βόμβος και μια ενέργεια και υπάρχει μια δυνατότητα νέων δυνατοτήτων. Είναι μια νέα μέρα», είπε.