ΝΕΑ

Ποιοι θα ερωτευτούν, ποιοι θα τσακωθούν και ποιοι θα νιώσουν μια θολούρα!

Προβλέψεις από 13 έως και 19 Μαρτίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Αρχίζει μια εβδομάδα που οι πλανήτες τρελάθηκαν και θέλουν όλοι να βγουν με όλους. Ξεκινάω από τα βασικά που είναι δύο αλλαγές πλανητών. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, κάτι που θα επηρεάσει τα σταθερά, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και θα ευνοήσει Παρθένους και Αιγόκερους. Επόμενη αλλαγή είναι ο Ερμής, που μπαίνει στον Κριό και αυτό θα επηρεάσει τα παρορμητικά, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και θα ευνοήσει Λέοντες και Τοξότες. Επίσης, ξεκινάνε τα γενέθλια των Κριών, άρα ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό τους. Έχουμε και κάτι άλλα ραντεβού, όπως του Ερμή με τον Ποσειδώνα και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Όπως καταλαβαίνετε, έχω πολλά να σας πω, οπότε πάμε ευθύς αμέσως στις προβλέψεις και, τι θυμόμαστε; Ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, πρώτα από όλα χρόνια σας πολλά! Το κύριο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας απασχολήσει είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το μυαλό, οι σκέψεις, αλλά και ο λόγος σας, θα είναι σε υπερδιέγερση. Θα έχετε ιδέες που θα μπορέσετε να τις κάνετε πράξη ώστε να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Αν είχατε, δηλαδή, κάποιο πρότζεκτ στο μυαλό σας ή γενικότερα κάποιο σχέδιο για την προώθηση του εαυτού σας, τότε μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα. Χρειάζεται βέβαια και προσοχή αυτή η θέση, γιατί μπορεί να σας κάνει να έχετε πιο έντονο και επιθετικό λόγο. Είστε και οδοστρωτήρες εσείς, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε όσο μπορείτε να μην είστε τόσο έντονοι όταν μιλάτε. Έχω και άλλα νέα να σας πω και αυτά είναι ότι μπαίνει η Αφροδίτη στον Ταύρο, το οποίο σημαίνει ότι θα αρχίσετε να έχετε λεφτά. Μπορεί τόσον καιρό να ήσασταν πιο στενάχωρα σε αυτό το κομμάτι και να είχατε μείνει μπατιράκια. Ε, αυτό αλλάζει παιδιά, καμμιά έννοια μην έχετε, γιατί η Αφροδιτούλα θα σας φέρει έσοδα. Βέβαια, επειδή όλα σε τούτη τη ζωή είναι δούναι και λαβείν, να περιμένετε όλο και κάποιο έξτρα έξοδο να βγει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, επιτέλους και κάποια καλά νέα για εσάς, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε ακαταμάχητοι και περιζήτητοι. Μερικές λέξεις που θα μπορούσα να σας πω για να καταλάβετε την ενέργειά της είναι η χάρη, η αρμονία, ο μαγνητισμός που εκπέμπουμε, η αγάπη, η κοινωνικότητα. Όλα αυτά που λέτε, θα μπουν σε πρώτο πλάνο στη ζωή σας και αυτό είμαι σίγουρος ότι μόνο καλά μπορεί να σας φέρει, καθώς όλα αυτά θα τα εκπέμπετε, οπότε είναι πολύ λογικό να τα λάβετε κιόλας. Επίσης, ένα άλλο που θα συμβεί είναι πως, αν είχατε τίποτα κρυφούς θαυμαστές ή έρωτες που ήταν απαγορευμένοι, τώρα να ξέρετε πως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όλα. Σε άλλα νέα, να περιμένετε να έχετε και κάτι νταραβέρια με τους φίλους σας ή κάποια κοινωνική ομάδα όπου ανήκετε. Σε αυτούς τους κύκλους, λοιπόν, να περιμένετε όλο και κάποιο ψεματάκι να ακούσετε, τόσο δα, μικρό, αθώο ή, το άλλο που μπορεί να συμβεί, να σας καλέσουν σε κάποια εκδήλωση και να γίνετε τύφλα στο μεθύσι. Καλά να περάσετε, αρκεί να μην οδηγήσετε μετά. Για τέλος να σας πω πως αν θέλατε να κάνετε ένα ρεκτιφιέ στον εαυτό σας, να ανανεωθείτε, να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά, να κάνετε κάποια καλαισθητική επέμβαση, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και του γάμου. Στους προαναφερόμενους τομείς, λοιπόν, θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και όχι παρορμητικοί, γιατί κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια επαγγελματική κίνηση, καλύτερα να το αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα. Η κρίση, αλλά και η λογική σας, θα είναι θολωμένη αυτήν την περίοδο, οπότε και οι αποφάσεις σας δε θα είναι διαυγείς. Αν, βέβαια, ανήκετε στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μια χαρά μου ακούγεται για να κάνετε κάτι το ονειρικό, κάτι δηλαδή που απαιτεί ισχυρή φαντασία. Τα υπόλοιπα αστρολογικά νέα είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει να πέφτει η ψυχολογία σας ή να βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο που να μην είναι νόμιμα διαθέσιμος, να έχει δηλαδή άλλη σχέση, να είναι παντρεμένος, να είναι ευνούχος κλπ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, εμείς θα επηρεαστούμε περισσότερο από την είσοδο του Ερμή στον Κριό και συγκεκριμένα στον τομέα των επαγγελματικών μας. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι θα είμαστε επιπόλαιοι, παρορμητικοί και οι σκέψεις μας θα καθορίζονται από υποκειμενικότητα. Θα μας βγει έντονα η ανάγκη να αντιδρούμε στο οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας, όπως εμείς νομίζουμε καλύτερα, αλλά το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε λάθος πράξεις και πρωτοβουλίες. Όλα αυτά που μας είπα δε θα τα αισθανόμαστε παντού και πάντα, μόνο σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά μας, αλλά και μέσα στον γάμο μας αν είμαστε παντρεμένοι. Μία μικρή παρατήρηση που αφορά αποκλειστικά και μόνο στους Καρκίνους που είναι γεννημένοι τις τελευταίες 3 ημέρες του ζωδίου: μπορείτε να περιμένετε κάποια ριζική αλλαγή στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Είναι τα τελευταία απομεινάρια του Πλούτωνα πριν φύγει από τον Αιγόκερω. Για τέλος, αν κάποιο Καρκινάκι θέλει να ταξιδέψει, να έχει τον νου του, γιατί όλο και κάποια απάτη μπορεί να υπάρξει στα εισιτήρια που θα κλείσει. Εκτός αν είναι για την χώρα του Ποτέ, οπότε ταξιδέψτε ελεύθερα και πάρτε με και εμένα μαζί σας.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου λιοντάρια, το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει είναι η είσοδος του Ερμή στον Κριό, κάτι που θα σας επηρεάσει στον τομέα ταξίδια, εξωτερικό, ανώτερη μόρφωση, πνευματικότητα, θρησκεία (οποιαδήποτε), ξένες γλώσσες. Σε όλα αυτά, λοιπόν, θα στραφεί ο νους σας το επόμενο διάστημα. Μπορεί δηλαδή να σας έρθει η όρεξη να μάθετε μία ξένη γλώσσα (ακόμη και της αστρολογίας, μια ξένη γλώσσα είναι κι αυτή) ή να μάθετε μια καινούρια τέχνη. Μπορεί, επίσης, το μυαλό σας να αρχίσει να τρέχει σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα. Το καλύτερο από όλα θα ήταν να τα συνδυάσετε όλα μαζί και να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, στην Ινδία ας πούμε, να πάρετε τον ανώτερο βαθμό στη γιόγκα και έτσι να αποκτήσετε όλα τα προαναφερόμενα. Το άλλο αστρολογικό γεγονός που χρειάζεται να σας αναφέρω είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, κάτι που θα σας επηρεάσει θετικά στους τομείς γάμου και καριέρας. Κάτι όμορφο να περιμένετε να συμβεί στους προαναφερόμενους τομείς. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να ερωτευτείτε μέσα από τον χώρο της δουλειά σας. Αν περιμένετε αύξηση μπορεί και να την λάβετε, αν περιμένετε προαγωγή έρχεται και αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς, ταξιλάτρεις μου, ξεκινάει μια εβδομάδα που θα μπορούσα να πω πως όλα θα περιβάλλονται από μια θολούρα, ένα κλίμα ονειρικό και φαντασίας. Ο Ερμής, ο οποίος σας κυβερνάει κιόλας, θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα που είναι υπεύθυνος για τις θολούρες και τη μη καθαρή εικόνα που έχουμε για ένα θέμα. Το θέμα, λοιπόν, που θα έχετε όλα τα προαναφερόμενα δεν είναι άλλο από αυτό των σχέσεων και συνεργασιών. Οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει, συνεργατικής φύσεως, να περιμένετε ότι θα εμπεριέχει το στοιχείο του ονειρικού, του φαντασιακού. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι απόφαση θα πάρετε. Επίσης, αν είστε δεσμευμένοι να περιμένετε και από εκεί να ζήσετε τις ίδιες καταστάσεις. Το άλλο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο και εσάς μόνο ευνοϊκό μπορεί να σας βγει. Θα σας επηρεάσει στους τομείς εξωτερικού, ανώτερης γνώσης, ξένων γλωσσών, θρησκείας και πνευματικότητας. Πρακτικά, λοιπόν, σημαίνει ότι μέσα από τους προαναφερόμενους τομείς να περιμένετε να βρείτε την αγάπη και την ευτυχία. Επίσης, θα έχετε την επιθυμία να πραγματοποιήσετε κάτι από όλα αυτά, απλώς την επιθυμία όμως, όχι ότι θα τα κάνετε κιόλας.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, το κύριο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας επηρεάσει είναι η είσοδος του Ερμή στον Κριό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα αρχίσετε να έχετε περισσότερη επικοινωνία με το ταίρι σας ή με κάποιον συνεργάτη. Επίσης, είναι μια περίοδος που θα δυσκολευτείτε να παίρνετε αποφάσεις μόνοι σας, θα θέλετε πάντα και την γνώμη κάποιου άλλου (λες και είπα κάτι πρωτότυπο τώρα για εσάς). Κρατήστε πάντως αυτό, ότι το μπλα-μπλα με τους προαναφερόμενους θα πέσει σύννεφο. Για τους γεννημένους τις τελευταίες 2 ημέρες του ζωδίου, να επισημάνω ότι θα είναι μια εβδομάδα που θα υπάρξει μια ριζική και τελική αλλαγή σε κάποιο θέμα που μπορεί να υπήρχε με σπίτι, οικογένεια και σχέσεις. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, θα σας πω να έχετε λίγο τον νου σας σε πράγματα που κάνετε καθημερινά, όπως η γυμναστική, η διατροφή, κ.α. Σε αυτά λοιπόν, αν ακούσετε κάτι το εξωπραγματικό, για καμμιά κουλή δίαιτα, ας πούμε, με την οποία χάνετε πολλά κιλά αμέσως ή για κάποιο μηχάνημα που θα σας κάνει καινούργιους, κάτι τέτοια που λέτε, τότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην απόφασή σας, γιατί τα άστρα ευνοούν στο να ακούσετε μπαρούφες. Θα κλείσω με ένα θετικό, και αυτό είναι ότι θα ασχοληθείτε με λεφτά που δεν είναι δικά σας, αλλά με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να γίνουν. Καμμιά φορολογική δήλωση μπορεί να είναι, δική σας ή του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν ονειρικό έρωτα ή μια πολύ μεγάλη απάτη! Λοιπόν, αν είστε σε περίοδο που θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε στο δικό σας ροζ συννεφάκι είναι η καλύτερη περίοδος, επειδή όμως δε σας ψήνω για τέτοιους χαρακτήρες, γι’ αυτό θα σας πως να έχετε τον νου σας σε εξαπατήσεις που μπορεί να έχετε σε θέματα φλερτ και διασκέδασης. Μην πάτε ας πούμε καζίνο, γιατί ωραία θα περάσετε, αλλά παίζει και πολλή απάτη εκεί μέσα, βρε αδελφέ! Ούτε να το χάψετε άμα σας την πέσει κανένας, όλα αυτά θα είναι οι παρενέργειες του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ευνοούν τις απάτες, τα ψέματα αλλά και τη επαφή μας με το αλκοόλ και όλα τα παραισθησιογόνα. Μιας που τα ανέφερα και αυτά, να σας πω ότι είναι μια εβδομάδα που υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το ρίξετε στις καταχρήσεις. Πάμε τώρα στο ακόμα καλύτερο, και αυτό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο όπου για εσάς θα σημάνουν οι καμπάνες της σχέσης. Όταν η Θεά του έρωτα, του αισθήματος, της γοητείας και της κοινωνικότητας, μπαίνει στον Οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για δέσμευση. Να, έτσι όπως σας τα έγραψα, σας βλέπω να γνωρίσετε ένα άτομο, να περάσετε μια ρομαντικότατη εβδομάδα και την επομένη να ανακοινώσετε ότι έχετε σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, θα ξεκινήσω με το ραντεβού του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται για εσάς στον τομέα σπίτι και οικογένεια. Θα σας έλεγα αυτήν την εβδομάδα να μην πάρετε κάποια απόφαση σχετικά με τους προαναφερόμενους τομείς, διότι η κρίση και η λογική σας θα είναι θολωμένη. Δε θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί σε οτιδήποτε και αν σας προκύψει. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοούν, μπορεί να μη σας καταλαβαίνουν, γενικότερα να υπάρχει μια μπερδεψούρα. Ό,τι και αν είναι, καλύτερα να το αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα. Μη μου πάτε, δηλαδή, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε διακόσμηση, γιατί θα κάνετε άλλα αντί άλλων. Ας πούμε καλύτερα για τα ευχάριστα, και αυτά είναι ότι ο λογισμός σας θα τρέχει σε πράγματα που μας προσφέρουν χαρά. Τέτοιου είδους είναι τα παιδιά, οπότε όσοι έχετε θα ασχοληθείτε ή θα σκέφτεστε περισσότερο τα παιδιά σας. Είναι το φλερτ, οπότε μπορείτε να βγείτε και να φλερτάρετε με το παλιό καλό γνωστό και πάντα επιτυχημένο Greek kamaki. Ένα άλλο είναι τα παιχνίδια, ακόμα και τα τυχερά, μπορεί δηλαδή να πάτε να αγοράσετε κάποιο επιτραπέζιο - αφήστε τα τυχερά καλύτερα για κανέναν άλλον. Το καλύτερο από όλα, παιδιά, είναι να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και αν δεν έχετε, όλο και κάποιος γονιός θα θέλει να ηρεμήσει, οπότε πάρτε δανεικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, θέλω να σας ξεκινήσω με ένα παλιό τραγούδι του Κορκολή που έλεγε «ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου, πες ο έρωτας πως είμαι ο παιδικός σου». Όχι, δεν τα έχω πιει (θα σας προβλέψω πρώτα και μετά). Ξεκινάω έτσι, λοιπόν, γιατί η Άφρο μας θα μπει στον τομέα του φλερτ και της χαράς για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν, όπως όταν ήμασταν στο δημοτικό. Θυμάστε που τα φτιάχναμε με σημειώματα ή μέσα από τα λευκώματα; Ε, τέτοιες στιγμές ετοιμαστείτε να ζήσετε και αφήστε τα σοβαρά σας για άλλη φορά. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, σηκώστε μπαϊράκι στη δουλειά, πάρτε τις άδειες που έχετε μαζέψει τόσα χρόνια και βγείτε να ερωτευτείτε! Σημείωση πως για όσους θέλουν να αποκτήσουν απογόνους είναι μια περίοδος που ευνοούνται τέτοιες κινήσεις. Το άλλο αστρολογικό γεγονός που σας επηρεάζει είναι η είσοδος του Ερμή στον Κριό. Αυτό θα σημάνει την έναρξη της ενασχόλησής σας με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα προκύψουν κάποια θέματα, ίσως και χαρτούρα που θα έχει να κάνει με τα προαναφερόμενα. Επίσης, μπορεί το μυαλό σας να είναι σε κάποια μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου σας, μπορεί ακόμα και του επαγγελματικού. Μπορεί να είναι και κάτι απλό, όπως το να χρειάζεται να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας γιατί λήγει, ευκολάκι είναι αυτό μη σκάτε, ζήστε εσείς τον έρωτά σας και αφήστε μας εμάς να είμαστε μπακούρια, τέλος πάντων, τέλος πάντων, καλή εβδομάδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχάοι μου, ξεκινάω με την Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο και για εσάς αυτό σημαίνει ότι θα αγαπήσετε παραπάνω το σπίτι σας. Ξέρω ότι δεν είστε από τα άτομα που θέλετε να κάθεστε και πολύ μέσα στο σπίτι, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα σας έρθει φυσικά αυτή η επιθυμία. Όταν λέω θα αγαπήσετε το σπίτι σας, εννοώ ότι θα θελήσετε να το φροντίσετε, να πάρετε κάποιο λουλούδι, να στολίσετε για το Πάσχα (πολλοί το κάνουν, μην κοροϊδεύετε), μπορεί να θελήσετε να το βάψετε (καλοκαίρι τα κάνουν αυτά), μπορεί πολλά τέλος πάντων, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας απασχολήσει με ωραίο τρόπο το σπίτι και η οικογένεια. Στα οικονομικά τώρα, θα χτυπήσω καμπανάκι γιατί υπάρχει περίπτωση να μου πέσετε θύματα απάτης, εξαπάτησης -δεν ξέρω και τη διαφορά- ή να κάνετε κάποια λάθος επένδυση. Σας τα λέω αυτά γιατί ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα μέσα στο πορτοφόλι σας, δίπλα από την ταυτότητα και το 20άρικο που έχετε και θα προκαλέσουν ένα μικρό θόλωμα εκεί μέσα, οπότε μην ανοίξετε καθόλου το πορτοφόλι σας για να είμαστε σίγουροι. Για τέλος, να σας πω ότι σας βλέπω να αρχίζετε να είστε πιο ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα και γενικότερα με πράγματα που θέλουν επικοινωνία. Αν έχετε αδέλφια να περιμένετε και με εκείνα να έχετε περισσότερο επαφή αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου ψαράκια, το κύριο αστρολογικό γεγονός που σας επηρεάζει είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι στα μέσα της εβδομάδας και κυρίως τα ψαράκια του 3 δεκαήμερου, μπορεί να νιώθουν μια εξάντληση, μια κούραση, ένα αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, ένα δεν ξέρω τι μου γίνεται, δεν μπορώ να σκεφτώ κλπ. Κάπως έτσι θα είναι η εβδομάδα παιδιά οπότε, αν έχετε δουλειές, δε βλέπω να γίνονται. Πάρτε άδεια, καθίστε σπίτι και πιείτε όλο τον Βόσπορο για να εκτονωθεί όλη αυτή η ενέργεια χωρίς να κάνετε κάποιο σημαντικό λάθος. Δεν είναι εβδομάδα για καμμία απόφαση παιδιά, μόνο αν είστε καλλιτέχνες και εμπνευστείτε κανένα έργο, τότε οκ ναι, και αυτό γιατί για το συγκεκριμένο εγχείρημα χρειάζεται άπλετη φαντασία. Τώρα, αν δεν θέλετε αλκοόλ, φτιαχτείτε με ό,τι θέλετε, κάντε διαλογισμό, πηγαίνετε σε κανένα μοναστήρι να προσευχηθείτε, όπως βολεύεται ο καθένας. Πάμε και στα υπόλοιπα αστρολογικά, η Αφροδίτη από τη θέση του Ταύρου θα σας κάνει πιο ελκυστικούς και γοητευτικούς στα κοινωνικά δίκτυα, στα αδέλφια σας, στους γείτονές σας, γενικότερα στους χώρους που κινείστε κάθε μέρα. Ο Ερμής, τώρα, από τη θέση του Κριού θα κάνει τον λογισμό σας να τρέχει σε οικονομικά θέματα. Προσέξτε, δε λέω έσοδα και έξοδα, λέω απλώς ότι θα σας απασχολήσει το μυαλό το οικονομικό σας κομμάτι, ίσως και το αξιακό.

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.