ΝΕΑ

Eurovision 2023: Σε λιγότερο από δύο ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού

Τα εισιτήρια για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από δύο ώρες. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ από τις 9 έως τις 13 Μαΐου, με τη βρετανική πόλη να διοργανώνει τον διαγωνισμό για λογαριασμό της Ουκρανίας, αφού οι διοργανωτές έκριναν ότι η χώρα δεν μπορούσε να φιλοξενήσει την εκδήλωση λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου με τη Ρωσία.

Τα εισιτήρια και για τις εννέα παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του ζωντανού Μεγάλου Τελικού, κυκλοφόρησαν στις 12 μ.μ. GMT σήμερα (7 Μαρτίου) και ο τελικός εξαντλήθηκε μέσα σε 36 λεπτά. Οι υπόλοιπες παραστάσεις γέμισαν περίπου μια ώρα αργότερα. Έως και 6.000 διατέθηκαν για αγορά σε εννέα εκπομπές, αλλά πολλοί άνθρωποι παραπονέθηκαν ότι τα μηνύματα «Σφάλμα 503» συνέχιζαν να εμφανίζονται στην οθόνη, υποστηρίζοντας ότι η περίοδος λειτουργίας τους είχε λήξει, ενώ άλλοι αντιμετωπίστηκαν με ισχυρισμούς ότι θα μπορούσαν να είναι bot.

Οι διοργανωτές δήλωσαν αργότερα ότι η ζήτηση ήταν «σούπερ υψηλή» και ότι οι θαυμαστές που δεν κατάφεραν να βγάλουν εισιτήρια μπορούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Το Λίβερπουλ φιλοξενεί ένα πολιτιστικό φεστιβάλ και μια ζώνη θαυμαστών της Eurovision, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 25.000 άτομα στο Pier Head της πόλης.

Άλλα 3.000 εισιτήρια πρόκειται να διατεθούν για τους εκτοπισμένους Ουκρανούς που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να σηματοδοτήσουν τη νίκη της Kalush Orchestra στην περσινή εκδήλωση. Το BBC ανακοίνωσε πρόσφατα τη σειρά παρουσίασης και σχολίων, συμπεριλαμβανομένων των Graham Norton, Julia Sanina, Hannah Waddingham, Alesha Dixon, Timur Miroshnychenko, Sam Quek, Mel Giedroyc, Scott Mills, Rylan και Claire Sweeney. Οι ημιτελικοί στις 9-11 Μαΐου θα παρουσιαστούν από την Ουκρανή τραγουδίστρια Τζούλια Σανίνα, τον Γουάντινγκχαμ και τον Ντίξον, με τον Μεγάλο Τελικό που θα φιλοξενείται από τον σταθερό Norton της Eurovision μαζί με τους Sanina, Waddingham και Dixon.