ΝΕΑ

Οι θαυμαστές αντιδρούν καθώς ο Harry Styles ανεβάζει και διαγράφει φωτογραφία του με μπλουζάκι One Direction

Ο Styles μοιράστηκε μια selfie στον καθρέφτη του, ενώ φορούσε εμπορεύματα από το «Up All Night Tour». Πολλοί λογαριασμοί στο Instagram απαθανάτισαν τη φωτογραφία πριν διαγραφεί και οι θαυμαστές σχολίασαν γρήγορα τις σκέψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωθώντας τη φράση «την διέγραψε» να γίνει ένα δημοφιλές θέμα στο Twitter.

Ένας θαυμαστής ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan, με τη λεζάντα, "εγώ έβαλα στιγμιότυπα από την ιστορία του πριν τη διαγράψει". Ένας άλλος έγραψε: «Ο κώλος του σκέφτεται αν το διέγραφε κανείς δεν θα το έβλεπε σαν να μην το έχουμε ήδη ως ταπετσαρία ανεβασμένη σε κάθε κοινωνική πλατφόρμα και να τυπώνεται σε πολλά αντικείμενα τη στιγμή που μιλάμε».

Πολλοί θαυμαστές υπέθεσαν ότι η φωτογραφία προοριζόταν για τους στενούς φίλους του Styles και γι' αυτό και το διέγραψε. Εν τω μεταξύ, ο Louis Tomlinson μίλησε πρόσφατα για τον «φθόνο» που είχε για τη σόλο καριέρα του Styles όταν ο σταρ ξεκίνησε για πρώτη φορά να κάνει σόλο έργα.

«Όταν οι One Direction χώρισαν, στεναχωρήθηκα, ήμουν τελείως αποσβολωμένος», είπε ο Tomlinson στους Times σε μια νέα συνέντευξη. «Ήμουν λίγο πικραμένος, υποθέτω γιατί μου φάνηκε μια ακόμη απώλεια. Αλλά καταλαβαίνω καλύτερα τα πράγματα τώρα, και δεν υπάρχει τόσος θυμός. Είναι αυτό που είναι." Σε άλλο σημείο, είπε ότι μια επανένωση του boyband ήταν «δύσκολο να φανταστεί κανείς αυτήν τη στιγμή», αλλά δεν απέκλεισε την πιθανότητα να συμβεί ποτέ. «Θα εκπλαγώ αν ζούσαμε τις ζωές μας και δεν είχαμε μια στιγμή που να είχαμε μια επανένωση, ή όπως θέλετε να το πείτε. Θα ήμουν έτοιμος για αυτό."