ΝΕΑ

Η Selena Gomez κατέγραψε 16,1 εκατομμύρια streams την εβδομάδα που μας πέρασε

Ενώ η Selena Gomez αντιμετώπιζε ένα σκληρό διαδικτυακό δράμα τις τελευταίες εβδομάδες, οι θαυμαστές της σταρ την υποστήριζαν σε κάθε της βήμα - ειδικά όταν πρόκειται για τη μουσική της.

Τα τραγούδια της Gomez (στην οποία είναι η κύρια καλλιτέχνης) κατέγραψαν 16,1 εκατομμύρια ροές ήχου κατ' απαίτηση στις ΗΠΑ την εβδομάδα που έληξε στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με το Luminate. Το νέο σύνολο είναι η καλύτερη εβδομάδα ροής ήχου της από την εβδομάδα που έληξε στις 10 Νοεμβρίου 2022 (17,6 εκατομμύρια), η οποία πιθανότατα συνδέθηκε με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της Selena Gomez: My Mind & Me στις 2 Νοεμβρίου. Αυτές η επιπλέον 5,1 εκατομμύρια ροές στις ΗΠΑ αποδίδουν μπόνους 27.030 $ για τους κατόχους δικαιωμάτων ηχογράφησης, συν άλλα 6.245 $ σε έσοδα από τις δημοσιεύσεις, όπως εκτιμά το Billboard.

Αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρη αιτία της ώθησης, η Gomez ήταν στους τίτλους των εφημερίδων αρκετά πρόσφατα σχετιζόμενη με την υποτιθέμενη κόντρα της με τη Hailey Bieber, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρώην φίλο της, Justin Bieber. Όλα ξεκίνησαν αφού η σταρ της ταινίας Only Murders in the Building ομολόγησε στο TikTok τον Φεβρουάριο ότι είχε κάνει υπερβολική πλαστικοποίηση των φρυδιών της. Στη συνέχεια, η Kylie Jenner μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη φίλη της Hailey κρατώντας την κάμερα κοντά στα δικά της φρύδια με επαγγελματική εμφάνιση.

Οι θαυμαστές πίστευαν ότι οι ομοιότητες μεταξύ των δημοσιεύσεων δεν ήταν τυχαίες και ότι ίσως η σταρ και το μοντέλο κορόιδευαν την Γκόμεζ. «Αυτό φτάνει», σχολίασε η σταρ των Kardashians για την κατάσταση σε ένα TikTok. «Καμία σκιά προς τη Selena ποτέ και δεν είδα τις αναρτήσεις των φρυδιών της! εσείς παιδιά φτιάχνετε κάτι από το τίποτα. αυτό είναι ανόητο."