ΝΕΑ

Η Jennifer Lopez μας δίνει μια γεύση από τη νέα συνεργασία με την Intimissimi με μια σέξι φωτογράφιση

Τη Δευτέρα (6 Μαρτίου), η Jennifer Lopez μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram της φορώντας ένα εκπληκτικό σετ εσωρούχων από μια συνεργασία που φαίνεται να είναι μεταξύ της ίδιας και της Ιταλικής επωνυμίας Intimissimi.

Η τραγουδίστρια του «Waiting for Tonight» μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες της φορώντας ένα μεταξένιο, φούξια σετ που αποτελείται από σουτιέν, εσώρουχο και μια κοντή σατέν ρόμπα. Στην πρώτη από τις λήψεις, ο Lopez ποζάρει σε μια ψάθινη καρέκλα. στα άλλα στιγμιότυπα, χαμογελά στην κάμερα ενώ ξαπλώνει στο κρεβάτι.

Οι θαυμαστές που θέλουν να αποκτήσουν το σετ της Lopez είναι τυχεροί: Ο σύνδεσμος στο βιογραφικό της 53χρονης οδηγεί σε πολλά κομμάτια από τη σειρά της Intimissimi που «επιλέγονται από την Jennifer Lopez», συμπεριλαμβανομένου του σετ φούξια που φόρεσε στις φωτογραφίες του Instagram. Το σουτιέν κοστίζει 69 δολάρια, ενώ το αντίστοιχο εσώρουχο κοστίζει 15 δολάρια και η μεταξωτή ρόμπα 159 δολάρια. Τα κομμάτια που φοράει η Lopez έρχονται επίσης σε μαύρο, τιρκουάζ και έντονο πορτοκαλί. Οι μεταξωτές πιτζάμες περιλαμβάνονται επίσης στη συλλογή των κομματιών που επέλεξε η ποπ σταρ. Όσον αφορά το τι μαγειρεύει ο Λόπεζ στο τμήμα εσωρούχων, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να έρθει η πλήρης συνεργασία. Στο μεταξύ, δείτε τις φωτογραφίες από την επικείμενη συνεργασία της J.Lo και της Intimissimi παρακάτω