ΝΕΑ

Η Nicki Minaj δημιουργεί τη δική της δισκογραφική εταιρεία

Η Nicki Minaj ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία της δικής της δισκογραφικής εταιρείας ως θυγατρική της Republic Records. Η ράπερ ανακοίνωσε τα νέα κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής της στο Queen Radio για την πλατφόρμα AMP της Amazon Music στις 3 Μαρτίου. Ενώ η ράπερ δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το όνομα της δισκογραφικής, πείραξε πολλά ονόματα στο ρόστερ της. Σε αυτά περιλαμβάνονται η Nana Fofie, η Tate Kobang, η Rico Danna και το London Hill.

Nicki Minaj

Η Minaj είπε για τη δισκογραφική της, «Όταν βρίσκομαι πίσω από έναν καλλιτέχνη, ξέρετε πώς κάνω σκατά για ανθρώπους που δεν μου έχουν καν υπογράψει. Φανταστείτε τι κάνει ο Imma για αυτούς που έχουν υπογράψει». Η δισκογραφική θα διακλαδωθεί επίσης για να περιλαμβάνει είδη εκτός της ραπ, όπως εξηγεί η Minaj: «Μη νομίζετε ότι η δισκογραφική μου είναι απλώς ραπ, ή Black, ή οτιδήποτε άλλο. Έχουμε κάποια άλλα είδη μουσικής».

Η δισκογραφική της Nicki Minaj - η οποία αναμένεται να έχει περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός της που θα ανακοινωθεί σύντομα μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Η Minaj μοιράστηκε στη ραδιοφωνική της εκπομπή ότι η πρόεδρος της Republic Records Wendy Goldstein της έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναγκάζοντας την να αποκαλύψει τα νέα.