ΝΕΑ

Οι Arctic Monkeys μοιράζονται το βίντεο για το "Sculptures Of Anything Goes"

Οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν ένα νέο μουσικό βίντεο για το «Sculptures Of Anything Goes», το οποίο αφαιρέθηκε από το τελευταίο τους άλμπουμ, «The Car». Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου, σηματοδοτεί το τέταρτο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε από το «The Car» μετά τα «There’d Better Be A Mirrorball», «Body Paint» και «I Ain’t Quite Where I Think I Am».

Πριν από την κυκλοφορία των «The Car» και «Sculptures Of Anything Goes», ο Turner αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι το κομμάτι θύμιζε το επιτυχημένο άλμπουμ τους του 2013 «AM». «Αυτό το [τραγούδι] μου θυμίζει λίγο κάποια από την πιο έρημη πλευρά του δίσκου «AM» του 2013. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ακόμα λίγη από αυτή τη σκόνη εκεί μέσα», εξήγησε. Ο Turner συνέχισε λέγοντας ότι το «Sculptures…» προέκυψε αφού ο κιθαρίστας Jamie Cook «πήρε ένα συνθεσάιζερ Moog και του έβαλε ένα drum machine και έκανε αυτόν τον ήχο».

Οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν το έβδομο άλμπουμ τους «The Car» τον Οκτώβριο. Ο δίσκος έλαβε μια κριτική πέντε αστέρων από τον Thomas Smith του NME, ο οποίος χαρακτήρισε το άλμπουμ «σχεδόν συντριπτικό όσον αφορά τη φιλοδοξία και το εύρος του, αλλά παρέχει άφθονα κίνητρα για να επανεξετάσουμε αυτόν τον δίσκο ξανά και ξανά», προσθέτοντας, «Οι Arctic Monkeys στέκονται μόνος σαν το εγκαταλελειμμένο σαλούν στην ταράτσα: το τελευταίο –και καλύτερο– συγκρότημα της γενιάς τους εξακολουθεί να λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδό του».