ΝΕΑ

Ο Harry Styles ανέβασε φωτογραφία φορώντας μπλούζα One Direction

Ο Χάρι Στάιλς ανέβασε και διέγραψε αμέσως μια φωτογραφία στα Instagram Stories το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου αλλά θα μείνει για πάντα στο διαδίκτυο. Με μία selfie βγαλμένη από τον καθρέφτη του ο ποπ σταρ φορά χαλαρά ένα μπλουζάκι One Direction από την Up All Night Tour του γκρουπ το 2012.

Το "HE DELETED IT" ήταν η κορυφαία τάση στο Twitter για μεγάλο μέρος της βραδιάς, και τάσεις όπως το "HARRYS" και το "THE SHIRT" εμφανίστηκαν επίσης μέσα και έξω από τη λίστα, με ορισμένους θαυμαστές να εικάζουν ότι ίσως ήθελε να μοιραστεί τη φωτογραφία με τους φίλους του.

Οι One Direction — Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne και Louis Tomlinson διαλύθηκαν το 2015. Ο Tomlinson σχολίασε πρόσφατα την πιθανότητα μιας επανένωσης κάποια μέρα, σημειώνοντας στους The Times, «Getting back together κάποια στιγμή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς αυτή τη στιγμή. Αλλά θα εκπλαγώ αν ζούσαμε τη ζωή μας και δεν είχαμε μια στιγμή που να είχαμε μια επανένωση, ή όπως θέλετε να το πείτε. Θα ήθελα να το κάνω… Μου λείπουν τα αγόρια και σίγουρα μου λείπουν να είμαι ένα από τα πέντε, αλλά μου αρέσει επίσης να κάνω τα δικά μου πράγματα. Ήταν καιρός.”