ΝΕΑ

Η Billie Eilish: Συνεχίζει να μην «κοιτάζει» πλέον τα social media «Ό,τι διαβάζω στο διαδίκτυο το πιστεύω»

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την παρουσία της στα διαδικτυακά μέσα στο παρελθόν λέγοντας ότι στο παρελθόν απέφευγε τα social media μετά από σχόλια για το σώμα της. Τώρα, σε ένα νέο απόσπασμα από μια επερχόμενη συνέντευξη στο podcast του Conan O'Brien Needs A Friend, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, η Eilish επανέφερε τις απόψεις της σχετικά με το θέμα.

Εξήγησε: «Δεν το κοιτάζω πια. Τα διέγραψα όλα από το τηλέφωνό μου, κάτι που είναι πολύ μεγάλο για μένα. Γιατί φίλε, δεν είχες το διαδίκτυο για να μεγαλώσεις. Για μένα, ήταν τόσο μεγάλο μέρος - όχι τα παιδικά μου χρόνια, δεν ήμουν μωρό iPad, δόξα τω Θεώ - αλλά ειλικρινά, νιώθω ότι μεγάλωσα στην τέλεια εποχή του Διαδικτύου που δεν ήταν τόσο Διαδίκτυο- y, είχα τέτοια παιδικά χρόνια και έκανα πράγματα όλη την ώρα. «Και μετά, όταν έγινα προ-έφηβος, υπήρχαν iPhone, και καθώς μεγάλωσα λίγο, υπήρχαν όλα όσα έγιναν, αλλά ως προ-έφηβος και έφηβος στο Διαδίκτυο, αυτοί ήταν οι άνθρωποί μου. ήταν ένας από αυτούς».

«Είμαι άνθρωπος που μπαίνει στο Διαδίκτυο… Και για να μην αλλάξω τίποτα σχετικά με το άτομο που είμαι ή τη ζωή που ζω, και να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω με τα χρόνια, και σιγά σιγά τα βίντεο που παρακολουθώ και τα πράγματα που βλέπω στο διαδίκτυο αφορούν εμένα. «Ε, βρωμάει.» Δεν μου αρέσει αυτό», είπε. «Αυτό είναι το άλλο πράγμα που με φρικάρει με το Διαδίκτυο είναι το πόσο ευκολόπιστος σε κάνει. Ό,τι διαβάσω στο διαδίκτυο το πιστεύω. Ξέρω ότι είναι ανόητο και δεν πρέπει να το κάνω γιατί έχω αποδείξεις ότι δεν είναι όλα αλήθεια. σχεδόν τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».