ΝΕΑ

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στις 7 του μήνα και η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς. BONUS ποια ζώδια θα αδυνατίσουν

Προβλέψεις από 6 έως και 12 Μαρτίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινάει, μήπως μπορούσαμε να κάνουμε κι αλλιώς, αυτό που μας επιφυλάσσει ο ουράνιος θόλος είναι μία πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στον άξονα των ζωδίων Παρθένου-Ιχθύων.

Αυτό είναι το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα μας απασχολήσει σε αυτές τις προβλέψεις, όπως και η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς. Καιρός ήταν για να πάρουν και μία ανάσα τα σταθερά ζώδια.

Ο Κρόνος είναι αυτός που μας υποχρεώνει να είμαστε σοβαροί και να λειτουργούμε με δομή και οργάνωση. Επίσης μας “στενεύει”, μας πιέζει, αυτό σημαίνει ότι κάποια ζώδια θα αδυνατίσουν πιο εύκολα και αυτά είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Από την πείνα θα είναι παιδιά και την στέρηση αλλά μη μασάτε, θα γίνετε μοντέλα. Υπάρχει και ένα ραντεβουδάκι της Αφροδίτης με τον Άρη που θα δώσει ευκαιρίες σε Κριούς, Δίδυμους και Λέοντες. Όπως έχουμε ξαναπεί, σε κάθε πανσέληνο φωτίζονται και ολοκληρώνονται κάποιοι κύκλοι που είχαμε ξεκινήσει στη ζωή μας. Δε χρειάζεται να είναι κάτι σημαντικό και βαρύγδουπο, μπορεί να είναι κάτι που είχατε ξεκινήσει πριν 15 ημέρες.

Παρακάτω, θα δούμε αναλυτικά πού θα έχει την ολοκλήρωση το κάθε ζώδιο, αλλά και ο ωροσκόπος, γιατί όπως θυμόμαστε, δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, η πανσέληνος θα σας επηρεάσει στον τομέα καθημερινότητα και εργασία. Για να σας το κάνω πιο σαφές, οτιδήποτε είχατε ξεκινήσει το οποίο χρειάζεται μία σταθερή φροντίδα, όπως είναι η διατροφή μας, η περιποίηση του κατοικιδίου, η καθημερινή φροντίδα του σπιτιού, η ενασχόλησή μας με τη γυμναστική, η δουλειά που κάνουμε ώστε να βγάλουμε τα προς το ζην. Όλα αυτά λοιπόν και ό,τι άλλο περνάει από το μυαλό σας που θέλει ένα πρόγραμμα, είναι και αυτά που θα ολοκληρωθούν με την συγκεκριμένη πανσέληνο. Είχατε ξεκινήσει ας πούμε μία διατροφή και βλέπετε ότι τελικά δε σας ταιριάζει, την κόβετε, είχατε ξεκινήσει γυμναστήριο και μόλις διαπιστώσατε ότι πήγε τζάμπα και βερεσέ η συνδρομή ενός χρόνου. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς αυτό που θα σας φέρει τα επόμενα χρόνια είναι την ανάγκη να κάνετε μία πολύ καλή ψυχολογική δουλειά με τον εαυτό σας. Ο Κρόνος είναι ο δάσκαλος του ζωδιακού και όταν περνάει από έναν Οίκο και ζώδιο χρειάζεται να κάνουμε και την ανάλογη δουλειά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Έχει τη φήμη ότι είναι πιεστικός, αλλά τα αποτελέσματα που μας δίνει είναι εκπληκτικά. Φιλική συμβουλή, όσο θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο να έχετε τον νου σας σε καταχρήσεις, στα ψυχολογικά προβλήματα, την κατάθλιψη και τους εθισμούς. Θα κλείσω με το θετικό και αυτό είναι το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Άρη, που θα σας δώσει μοναδικές ευκαιρίες ώστε να αναδείξετε τον εαυτό σας μέσα από το διαδίκτυο και τις τηλεπικοινωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, η πανσέληνος για εσάς γίνεται στον τομέα όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε τα πράγματα που προσφέρουν χαρά στη ζωή μας. Αυτά σίγουρα διαφέρουν για τον κάθε άνθρωπο, αλλά κάποια αρχετυπικά είναι τα παιδιά, τα χόμπι, μία θεατρική παράσταση, γενικότερα οποιαδήποτε μορφή τέχνης, το φλερτ και άλλα. Πρακτικά, λοιπόν, κάτι από όλα αυτά θα ολοκληρωθεί και θα έρθει στην επιφάνεια. Μπορεί για παράδειγμα, να είχατε υποσχεθεί στα παιδιά σας ότι θα περάσετε χρόνο μαζί τους και τώρα να χρειαστεί να το κάνετε. Μπορεί να είχατε μπουχτίσει μέσα στο σπίτι και να αποφασίσετε να βγείτε έξω, να το διασκεδάσετε λιγάκι, είτε πάτε σε ένα καζίνο, είτε πάτε σινεμά, είτε βγείτε για το γνωστό φλερτάρισμα. Το άλλο αστρολογικό γεγονός που σας επηρεάζει είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς, που για εσάς γίνεται στον τομέα των φίλων και ομοϊδεατών. Αυτό που θα σας φέρει είναι την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας. Θα σας κάνει να είστε πιο υπεύθυνοι και πιο σοβαροί στα θέματα φιλίας, ομάδων, αλλά και πολιτικής. Θα χρειαστεί να δουλέψετε πάνω σε όλα αυτά τα θέματα σκληρά, για να έχετε στο μέλλον φίλους που θα μπορούν να σας στηρίξουν σε οποιαδήποτε στιγμή. Για να γίνει αυτό, θέλω να θυμάστε ότι κάποιες φορές είναι απαραίτητο να μετακινούμαστε από τις πάγιες θέσεις μας για να μπορέσει να υπάρξει συζήτηση και εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, η πανσέληνος σας αφορά έμμεσα, διότι γίνεται στον άξονα των δύο άλλων μεταβλητών ζωδίων, της Παρθένου και των Ιχθύων. Αυτό που θα σας φέρει η πανσέληνος του Μαρτίου είναι την ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αν είχατε στο μυαλό σας κάποια μετακόμιση, κάποια ανακαίνιση, αν έχετε δική σας επιχείρηση, μπορεί να σκεφτόσασταν ακόμη και την μεταφορά της έδρας σας, να ξέρετε ότι αυτήν την εβδομάδα θα επέλθει μία ολοκλήρωση σε αυτά τα θέματα. Αν δεν είστε σε τέτοια φάση, τότε θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τους γονείς σας και θέματα που τους απασχολούν. Ποιος ξέρει, μπορεί να ανοιχτούν και τίποτα κουβέντες για κληρονομικά ή για την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου. Είστε και εσείς από τα ζώδια που επηρεάζονται από το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Άρη και αυτό που θα σας προσφέρουν οι λεγάμενοι, είναι την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας, αλλά και τον εαυτό σας μέσα σε κοινωνικές ομάδες. Ανοίξτε τα αφτιά σας, κοινωνικοποιηθείτε λίγο παραπάνω και αρπάξτε ό,τι ευκαιρία βρεθεί μπροστά σας. Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και σας επηρεάζει στα θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής, αλλά και γάμου. Ξεκινάει μία περίοδος που μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις (αυτό καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται και επίμονη δουλειά) για να δημιουργήσετε ένα πολύ καλό επαγγελματικό μέλλον. Δε θα επεκταθώ παραπάνω, γιατί θα κάτσει σε αυτήν τη θέση καιρό ο Κρόνος, εδώ θα ‘μαστε να σας τα θυμίζω. Ένα μόνο θα σας πω, αν θέλετε να αδυνατίσετε, έφτασε η ώρα σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, η πανσέληνος για εμάς γίνεται στον τομέα όπου αστρολογικά εξετάζουμε την επικοινωνία, τα κοντινά ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, τον τρόπο που μιλάμε, τις δημοσιεύσεις που κάνουμε στα κοινωνικά δίκτυα, ε, πολλά δεν είναι; Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι αν είχαμε οποιαδήποτε ενασχόληση με κάποιο από τα προηγούμενα θέματα, τότε σε αυτό θα έχουμε και την ανάλογη ολοκλήρωση. Μπορεί δηλαδή να σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα καινούργιο κινητό, τώρα θα το πάρουμε. Μπορεί να σκεφτόμασταν να ανοίξουμε ένα καινούργιο προφίλ ή να γίνουμε πιο δραστήριοι στα κοινωνικά δίκτυα, τώρα λοιπόν θα το κάνουμε και αυτό. Κάτι άλλο που μπορεί να θέλαμε, είναι να κάνουμε κάποιο ταξίδι, αν δεν το κάνουμε τώρα, τουλάχιστον ας κλείσουμε τα εισιτήρια. Σε κάποια άλλα καρκινάκια μπορεί να έρθει η επιθυμία να πάνε να μάθουν μία καινούργια τέχνη ή μία ειδικότητα από την αρχή. Αυτά για την πανσέληνο που, όπως και να ‘χει, ως παιδιά της Σελήνης θα μας επηρεάσει θέλοντας και μη. Πάμε τώρα και στον Κρόνο, που μπαίνει σε ένα άλλο υδάτινο ζώδιο, των Ιχθύων και αυτό που θα μας φέρει είναι συγκρότηση, αλλά και σοβαρότητα σε θέματα φιλοσοφίας, ανώτερης γνώσης, ταξιδιών, ίσως και την ενασχόλησή μας με νομικά θέματα. Ο Κρόνος απαιτεί θυσίες και πολύ γερές βάσεις. Σε αυτούς τους τομείς, λοιπόν, χρειάζεται να είμαστε πιο υπεύθυνοι τα επόμενα χρόνια και να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματά του θα είναι εκπληκτικά.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου λιοντάρια, μπορεί η πανσέληνος να γίνεται σε άσχετα ζώδια με εσάς, αυτό όμως που δεν είναι πολύ γνωστό, είναι ότι η πανσέληνος έχει ωροσκόπο Λέοντα και μάλιστα στη δεύτερη μοίρα. Αυτό σημαίνει ότι θα επηρεαστούν σε πρώτο βαθμό τα λιοντάρια των πρώτων ημερών και σε δεύτερο όλα τα υπόλοιπα. Θα σας φέρει είναι στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα, αλλά και θέματα ηθικών αξιών. Θα σας έρθει η επιθυμία να αρχίσετε να ψωνίζετε πράγματα τα οποία δεν αντέχει το πορτοφόλι σας, πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να κρατηθείτε και θα τα ξοδέψετε τα λεφτά σας. Ένα άλλο θέμα που θα σας απασχολήσει είναι το αν η δουλειά σας σας προσφέρει αρκετά χρήματα και αν αξίζει να την κάνετε. Επειδή όπως είπαμε έχει ωροσκόπο Λέοντα (η Πανσέληνος), όπως και να ‘χει, μία παραπάνω λάμψη και εσείς οι ίδιοι θα την έχετε, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και απόλυτα αρνητική για εσάς. Ο Άρης και η Αφροδίτη που έχουν κανονισμένο ραντεβού, θα σας δώσουν ευκαιρίες σε θέματα εξωτερικού, ανώτερων γνώσεων (κάποιο πτυχίο δηλαδή) και φίλων. Οτιδήποτε γίνει στους προαναφερόμενους τομείς και έχετε την παραμικρή υποψία ότι είναι για καλό σας, αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Μπορεί, δηλαδή, ένας φίλος σας να σας πει για μία πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό, ε, μην τον αποπάρετε απευθείας. Θα κλείσω με τον Κρόνο, που μπαίνει στους Ιχθείς και αυτό που θα σας προσφέρει είναι σοβαρότητα στη διαχείριση χρημάτων που δεν είναι δικά σας, όπως ένα δάνειο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, να, τώρα θα χρειαστεί να πω για σχέσεις και συνεργασίες και δεν ξέρω πώς θα μου αντιδράσετε. Εγώ παρόλα αυτά θα τα πω, η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας, αδιαμφισβήτητα λοιπόν είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Όπως θα φωτίζεται η Σελήνη, έτσι ολόγιομη που θα ‘ναι, έτσι ακριβώς θα φωτιστείτε και εσείς. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα του εαυτού σας που τα είχατε καιρό κρυμμένα. Καλά, όχι και πολύ καιρό, μία πανσέληνος είναι και ολοκληρώνει οτιδήποτε είχατε ξεκινήσει πριν από 15 ημέρες περίπου. Αν είχατε δηλαδή κάποιο ερωτικό νταραβέρι είτε συζητήσεις με κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη, τότε αυτήν την εβδομάδα θα δείτε και την ολοκλήρωσή τους. Θα μάθετε δηλαδή πού θα πάει αυτό το παιχνίδι με το γκομενέτο και πού θα πάει αυτή η συνεργασία. Θα τονιστούν και φωτιστούν όλες οι προαναφερόμενες σχέσεις, γιατί χρειάζονται την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Αυτά για την πανσέληνο, κρατήστε ότι το πιο πιθανόν είναι και τα νεύρα σας να πάρουν λίγο την ανιούσα. Πάμε τώρα στον Κρόνο, που θα μπει στους Ιχθείς. Έχετε μάθει ελπίζω πλέον πού βρίσκονται οι Ιχθείς σε σχέση με εσάς. Ακριβώς απέναντι σας, εκεί που όπως έχω πει χιλιάδες φορές, κοιτάμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Άρα, ο τομέας που χρειάζεται να δείξετε υπευθυνότητα και σοβαρότητα τα επόμενα χρόνια είναι αυτός των σχέσεων και συνεργασιών. Επίσης, όσοι έχετε Κρόνο στους Ιχθείς -δηλαδή όσοι είστε περίπου από 28 έως 30 χρόνων- αυτά τα χρόνια να ξέρετε θα είναι και τα πιο σημαντικά για το μέλλον σας, βάλτε γερές βάσεις λοιπόν. Έχετε στο πρόγραμμά σας ότι με τον Κρόνο από αυτήν την θέση μπορείτε να ξεκινήσετε και δίαιτα αν σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, να και μία πανσέληνος που μπορεί να σας ρίξει λίγο ψυχολογικά και αυτό το λέω διότι πραγματοποιείται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, αυτό της Παρθένου. Πρακτικά σημαίνει ότι θα σας βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά θέματα που μπορεί να είχατε θάψει κάτω από το χαλάκι το προηγούμενο διάστημα. Δε μιλάω για θέματα χρόνων, που χρειάζονται ψυχολόγο, μιλάω για έτσι, μία πιο πεσμένη διάθεση από το φυσιολογικό. Αν σκεφτόσασταν δηλαδή καιρό τώρα να πάτε να επισκεφτείτε έναν ειδικό ψυχικής υγείας, τότε αυτήν την εβδομάδα θα το πάρετε απόφαση και θα το κάνετε αυτό το βήμα. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει αυτή η πανσέληνος, είναι την επιθυμία να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο, να κάνετε δηλαδή κάποια εθελοντική εργασία. Πάμε τώρα και στον Κρόνο, που μπαίνει στους Ιχθείς και θα κάτσει εκεί για κάποια χρόνια. Αυτό που θα σας φέρει είναι υπευθυνότητα και σοβαρότητα στα θέματα της καθημερινότητας, αλλά και της εργασίας. Θα θέλετε να είστε πιο υπεύθυνοι, πιο σοβαροί, πιο συγκροτημένοι στη δουλειά σας, θα θέλετε οι υπόλοιποι να αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Το μυστικό με τον Κρόνο είναι να μην είμαστε τεμπέληδες, να κάνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας στην ώρα τους, χωρίς να δυσανασχετούμε, ουφ! Πάλι σ’ εμένα έτυχε αυτό. Για να γίνεται σε εμάς, κάποιος λόγος υπάρχει. Θα έλεγα πως ήρθε η ώρα να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, όμορφοι Ζυγοί, με θάρρος και τόλμη, δε θα μασήσετε με έναν Κρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, η πανσέληνος για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε τους φίλους και τους ομοϊδεάτες, δηλαδή τους ανθρώπους που υπηρετούν ίδιες ιδέες με εμάς. Πιο πρακτικά λοιπόν, μπορεί να σας φέρει μία πρόσκληση για να παρευρεθείτε σε κάποια πολιτική εκδήλωση, πλησιάζουν και εκλογές τώρα, διόλου απίθανο. Μπορεί επίσης να σας καλέσουν στον σύλλογο της γειτονιάς σας ή γενικότερα σε κάποια ομάδα. Να περιμένετε να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που είχατε με τους φίλους σας, αν είχατε δηλαδή τίποτα διαφωνίες ή συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση, τώρα θα τις ολοκληρώσετε. Αυτά για την πανσέληνο και πάμε στον Κρόνο που μπαίνει στο άλλο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και σίγουρα θα σας επηρεάσει. Αυτό που θα σας αναγκάσει να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά που προσφέρουν χαρά στον κάθε άνθρωπο. Θα σας το εξηγήσω λίγο. Για κάποιους η χαρά της ζωής είναι τα παιδιά, οπότε θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει η πιθανότητα και κάποιοι να γίνετε γονείς, όχι αυτήν την εβδομάδα παιδιά, μην τρελαίνεστε, έχουμε καιρό. Επίσης, θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα ως προς τον τρόπο που διασκεδάζετε, να σταματήσετε δηλαδή λίγο την κραιπάλη σε θέματα διασκέδασης. Ένα άλλο θέμα που μπορεί να αισθανθείτε κάποιον περιορισμό, είναι στο κομμάτι έρωτας και φλερτ, αυτό δε μου ακούγεται κακό γιατί το να βάλουμε φρένο σε έναν Σκορπιό στο κομμάτι έρωτας, μάλλον θα είναι κάτι σαν το “βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι”

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι μου, η πανσέληνος δεν είναι εντελώς άσχετη με το ζώδιό σας, καθώς γίνεται σε δύο άλλα μεταβλητά ζώδια της Παρθένου και των Ιχθύων. Να περιμένετε αυτήν την εβδομάδα να φωτιστούν και να ολοκληρωθούν θέματα δουλειάς, καριέρας και οικογένειας. Αν ήσασταν δηλαδή σε αναμονή για κάποια προαγωγή, αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πιο γρήγορα. Αν είχατε στείλει βιογραφικά για να βρείτε δουλειά, τότε αυτήν την εβδομάδα θα πάρετε απάντηση, δεν ξέρω αν θα είναι θετική ή αρνητική, εγώ την απάντηση βλέπω γενικά. Αν είχατε τίποτα θεματάκια με τον σύζυγο που τα κρύβατε επιμελώς κάτω από το χαλάκι, τότε και αυτά θα χρειαστεί να βγουν στην επιφάνεια, να φωτιστούν και να λυθούν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι αρνητική αυτή η πανσέληνος, καθώς γίνεται στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σας - όπως και να το κάνουμε θα είστε στο επίκεντρο. Να σας πω και δυο λόγια για τον Κρόνο που μπαίνει στους Ιχθείς και αυτό που θα σας κάνει είναι να ασχοληθείτε περισσότερο και πιο σοβαρά με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δε λέω για τον γάμο σας, προσέξτε, λέω γενικότερα για τον θεσμό της οικογένειας. Σε αυτούς τους δύο τομείς λοιπόν θα χρειαστεί να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα επόμενα χρόνια. Δε θέλω να μου αγχώνεστε, ό,τι θυσίες και να κάνετε να ξέρετε ότι στο μέλλον θα έχουν αντίκρισμα. Με πιο απλά λόγια, θα πρέπει να αντιμετωπίζετε όχι με τόσο ανεμελιά ό,τι θέματα προκύψουν που έχουν να κάνουν με το ακίνητό σας και τις οικογενειακές σας ρίζες. Επίσης είναι σημαντικό να σας πω ότι, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθείς, θα αρχίσετε να πιέζεστε με αποτέλεσμα να αδυνατίσετε, έτσι απλά και εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, η πανσέληνος για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα όπου αστρολογικά βλέπουμε την ανώτερη γνώση, τα ταξίδια στο εξωτερικό, τους ξένους ανθρώπους, κουλτούρες και πολιτισμούς. Πιο πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν είχατε ανοίξει οποιοδήποτε παραθυράκι στους προαναφερόμενους τομείς, τότε αυτή είναι η εβδομάδα που θα δείτε και την ανάλογη ολοκλήρωση. Για παράδειγμα, αν είσαστε σε διαδικασία πτυχίου ή την απόκτηση ενός διπλώματος, τότε αυτήν την εβδομάδα το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι πιο εύκολο. Αν είχατε κανονίσει κάποιο ταξιδάκι, σας βλέπω αυτήν την εβδομάδα να παίρνετε τη βαλίτσα σας και να μας χαιρετάτε. Όλα αυτά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε προετοιμασία για τον Κρόνο που μπαίνει στους Ιχθείς. Ο τελευταίος, αυτό που θα σας φέρει τα επόμενα χρόνια, είναι υπευθυνότητα και σοβαρότητα στον τρόπο που σκέφτεστε και μιλάτε .Θα είστε μετρημένοι και σοβαροί, να μου πεις, δεν παίζει να είστε και κάτι άλλο εσείς, απλώς αυτά τα χρόνια θα είναι πιο έντονο. Θα χρειαστεί να τον ακούσετε τον Κρόνο και να κάνετε αυτό που σας ζητάει χωρίς να δυσανασχετείτε. Δε σας είναι δύσκολο εσάς να είστε πειθαρχημένοι και με όρια, εξάλλου ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σας κυβερνάει κιόλας. Τα επόμενα χρόνια να ξέρετε πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για το αν θέλετε να μάθετε κάποια τέχνη ή γνώση από το μηδέν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, επιτέλους φεύγει αυτός ο χρόνος από πάνω σας, μετά από σχεδόν δύο χρόνια και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Υδροχόοι θα πείτε, ουφ ξαλάφρωσα! Ναι, είναι αλήθεια ότι όταν έχουμε τον Κρόνο στο ζώδιό μας αισθανόμαστε μία γενική πίεση, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Πάει, τελείωσαν αυτά για εσάς, εντάξει όχι ακριβώς, απλώς θα μετατοπιστεί σε άλλον τομέα αυτή η ενέργεια. Από ‘δω και πέρα, λοιπόν, θα είστε πιο σοβαροί και πιο μετρημένοι στα οικονομικά σας. Αν δηλαδή είχατε σκοπό να ξεκινήσετε αποταμίευση, πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια είναι τα ιδανικότερα. Ο Κρόνος φέρνει και τη στέρηση, οπότε δεν μπορώ να σας πω ότι δε θα έχετε και κάποιες οικονομικές στενότητες. Όταν συμβαίνει αυτό, θέλω να θυμάστε ότι είναι μόνο για καλό. Να σας πω και δυο λόγια για την πανσέληνο που θα σας φωτίσει και ολοκληρώσει θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα που δεν είναι δικά σας. Τέτοιου είδους χρήματα είναι τ@ συντρόφου, τ@ συνεργάτ@, ενός δανείου που έχουμε πάρει και λοιπά. Επίσης, αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας φωτίσει και κάποια πιο σκοτεινά κομμάτια που έχετε στο θέμα σεξ. Μπορεί να σας έρθει δηλαδή η επιθυμία να κάνετε πράγματα τα οποία τα σκεφτόσασταν καιρό τώρα και δεν είχατε τα κότσια να τα δοκιμάσετε. Καλά να περάσετε Υδροχάοι μου, viva la revolution!

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου ψαράκια, για άλλη μία εβδομάδα χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένα! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, που η πανσέληνος γίνεται στο ακριβώς απέναντί σας ζώδιο και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα φωτιστούν, τονιστούν, αλλά και ολοκληρωθούν θέματα που είχατε με τ@ σύντροφό σας ή κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη. Επειδή είναι πανσέληνος, θέλω να θυμάστε ότι τα υγρά του σώματός μας φουσκώνουν και είναι πολύ πιθανόν να είστε μέσα στα νεύρα. Καθόλου δεν πειράζει παιδιά, αυτή είναι η δουλειά της πανσελήνου, τι να κάνουμε τώρα. Έχω κι άλλα νέα για εσάς και αυτά είναι ο Κρόνος που μπαίνει στο ζώδιό σας. Θα κάτσει εκεί κάμποσο, οπότε δε θέλω να μου αγχώνεστε από τώρα για το τι θα γίνει, θα σας πω όμως σε γενικές γραμμές για να έχετε τον νου σας. Θυμάστε τι καλά που ήσασταν ψαράκια μου που ήσασταν έτσι ανέμελα και στην κοσμάρα σας…; Ε, τελείωσαν αυτά, ο Κρόνος ζητάει σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στεναχωριέμαι λίγο που σας λέω αυτά τα νέα, αλλά τι να κάνουμε, όλα χρειάζονται σε τούτη τη ζωή. Θα ξεκινήσετε να ζείτε μία περίοδο που θα έχετε προβλήματα έκφρασης προσωπικότητας. Δε θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και πολλές φορές, από φόβο, δε θα ολοκληρώνετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να ακούγονται λίγο δύσκολα όλα αυτά, αλλά να ξέρετε όλοι τα περνάμε, είναι αυτό που λέμε μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Θέλω να παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι, καθώς όταν με το καλό φύγει ο Κρόνος από πάνω σας, θα αισθανθείτε άλλοι άνθρωποι - πιστέψτε με το έχω περάσει. Επίσης πέραν όλων αυτών, θα σας κάνει να χάσετε κιλά πιο εύκολα, εύχομαι μόνο να το θέλετε.

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που με διαβάσατε και αυτήν την εβδομάδα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη!