ΝΕΑ

Ed Sherran: Αποκάλυψε πως η σύζυγος του είχε όγκο όσο ήταν έγκυος

Σύμφωνα με τον Ed Sheeran, το νέο του άλμπουμ "Subtract" γράφτηκε σε λιγότερο από 1 εβδομάδα, ωστόσο, οι σύντομες αλλαγές στην ζωή του, μεταξύ άλλων η υγεία της γυναίκας του φαίνεται να του έδωσαν έμπνευση να γράψει.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η σύζυγός του, Cherry Seaborn, διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους πέρυσι. «Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος σύζυγός μου ενημερώθηκε ότι είχε όγκο, χωρίς να λάβει θεραπεία μέχρι μετά τη γέννα».

Ο Sheeran και h Seaborn γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Σέφιλντ, όπου κατάγονται και οι δύο. Τελικά επανασυνδέθηκαν το 2015 και παντρεύτηκαν το 2018. Αφού έγιναν γονείς το 2020 με τον ερχομό της κόρης τους Lyra, το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο μωρό τους τον Μάιο του περασμένου έτους.

«Θέλω να σας ενημερώσω όλους ότι αποκτήσαμε άλλο ένα όμορφο κοριτσάκι», έγραψε τότε ο Sheeran στο Instagram. «Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και χαιρόμαστε πολύ που είμαστε μια οικογένεια 4 ατόμων».

Η επιπλοκή της υγείας της Seaborn στα μέσα της εγκυμοσύνης ήταν μια από τις πολλές δυσκολίες που ενέπνευσαν τον Sheeran να γράψει το Subtract.

«Στις αρχές του 2022, μια σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο που έβλεπα τη μουσική και την τέχνη», έγραψε στην ανακοίνωση του άλμπουμ του την Τετάρτη. «Ο καλύτερος μου φίλος Τζαμάλ,που είχα σαν αδερφό μου, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητα και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός. Είχα συναισθήματα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Ένιωθα σαν να πνιγόμουν, κοίταγα ψηλά αλλά δεν μπορούσα να διαπεράσω για αέρα».

ed sheeran

Ο Sheeran αποκάλυψε επίσης ότι ολοκλήρωσε τη δουλειά μιας δεκαετίας στο - (Subtrack), το οποίο ακολουθεί το + του 2011, το x του 2014, το ÷ του 2017 και το 2021 =. «Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου», μοιράστηκε. «Με βοηθά να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραψα χωρίς να σκεφτώ ποια θα ήταν τα τραγούδια, απλά έγραψα ό,τι κατέρρευσε».