ΝΕΑ

Ο Dave Grohl ταΐζει 450 άστεγους

Ο Dave Grohl επισκέφτηκε πρόσφατα ένα καταφύγιο αστέγων στο Λος Άντζελες για να μαγειρέψει για 500 άτομα. Ο frontman των Foo Fighters πέρασε 16 ώρες στο μπάρμπεκιου για λογαριασμό της Hope of the Valley μαγειρεύοντας παϊδάκια, χοιρινό πισινό και ψαρονέφρι, σύμφωνα με το TMZ. Αυτή η χειρονομία ήρθε ως αποτέλεσμα μεγάλων χιονοθύελλων που επρόκειτο να χτυπήσουν το Λος Άντζελες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hope of the Valley, Rowan Vansleve, δημοσίευσε ένα βίντεο που τραβήχτηκε με τον Grohl, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ως μέρος της αποστολής τους μεταξύ Λας Βέγκας και Λος Άντζελες με επίκεντρο την έλλειψη στέγης. Στο κλιπ, ο Grohl μίλησε ότι ήταν "all in" στην αποστολή ενώ το "My Hero" έπαιζε στο παρασκήνιο. Ο Vansleve σχολίασε επίσης την ανάρτηση: «Στη μέση των καταιγίδων αυτή την εβδομάδα. Αυτός είναι ο Dave Grohl που μαγειρεύει πάνω από 500 μερίδες από το καλύτερο μπάρμπεκιου για όσους μένουν στα καταφύγιά μας. Αυτή είναι η τάξη."

Το συγκρότημα ήταν ήδη προγραμματισμένο για μια σειρά από εμφανίσεις καλοκαιρινών φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των Boston Calling, Sonic Temple, Rock Am Ring και Rock Im Park και Bonnaroo. Τώρα θα παίξουν συναυλίες στο Gilford, στο New Hampshire (24 Μαΐου), στο Rogers, στο Arkansas (14 Ιουνίου) και στο Pelham, στην Alabama (16 Ιουνίου).