ΝΕΑ

Noel Gallagher: Αυτή είναι η αιχμηρή γνώμη του για τον Sam Smith

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποκάλεσε τον Σαμ Σμιθ «γαμημένο ηλίθιο» σε μια ατάκα σε έναν ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Smith ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι προσδιορίζονται ως μη δυαδικά, χρησιμοποιώντας αντωνυμίες "they/them". Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Kink, ο Gallagher σκέφτηκε την κατάσταση της σύγχρονης ποπ μουσικής, λέγοντας (μέσω του The Mirror): «Η μουσική έχει καταρρεύσει αρκετά και η μουσική των chart κυριαρχείται από την ποπ. Η ποπ μουσική είναι εντάξει αν οι αστέρες της ποπ είναι κουλ. Δυστυχώς τα αστέρια του σήμερα είναι ηλίθιοι».

Νόελ Γκάλαχερ Σαμ Σμιθ

Έχοντας πιέσει για το ποιος πιστεύει ότι είναι ένας «άψογος» ποπ σταρ της στιγμής, ο Νόελ απάντησε: «Σαμ Σμιθ». Ερωτηθείς γιατί, πρόσθεσε: «Κοίτα τον!» Την περασμένη εβδομάδα, ο Smith διόρθωσε τον Alex Jones στο The One Show, αφού έκανε λάθος τον τραγουδιστή όταν συζητούσαν τα όνειρά τους να γίνουν «ψαροτάμα». «Μου αρέσει το ψάρεμα», είπε ο τραγουδιστής (μέσω του The Mirror). «Θα ήθελα πολύ να γίνω ψαράς». Ο Τζόουνς απάντησε ρωτώντας αν ο Σμιθ εννοούσε κάτι σαν «ψαράς μυγών», στον οποίο ο καλλιτέχνης απάντησε: «Θα ήμουν κάθε είδους ψαράς. Μια μέρα θα ήθελα απλώς να τελειώσω τις μέρες μου ψαρεύοντας».

Στα τέλη του 2020, ο Σμιθ απάντησε στον Σον Μέντες που τους παρέπεμψε στο Jingle Ball του iHeartRadio.

«Ω @samsmith, λυπάμαι πολύ που σε αναφέρθηκα ως «αυτός» για την εισαγωγή σου στο jingle ball», έγραψε ο Mendes στα Stories του στο Instagram. «Μου πέρασε από το μυαλό. Δεν θα ξανασυμβεί.” «Μαθαίνουμε όλοι μαζί», απάντησε ο Smith με δύο emoji λευκής καρδιάς. "Καλές γιορτές, όλη μου αγάπη xx."