ΝΕΑ

Η Lana Del Rey εύχεται να είχε «τραγουδήσει ολόκληρο τον δεύτερο στίχο» στο «Snow On The Beach» της Taylor Swift

Η Lana Del Rey λέει ότι θα ήθελε να είχε «τραγουδήσει ολόκληρο τον δεύτερο στίχο» στο «Snow On The Beach» της Taylor Swift. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κομμάτι από το άλμπουμ της Swift που έσπασε το ρεκόρ του 2022 «Midnights», τραγουδώντας ένα μικρό κομμάτι του τραγουδιού. Σε μια νέα συνέντευξη στο Billboard, συζήτησε τη διαδικασία που της ζητήθηκε να είναι στο κομμάτι και πώς θα έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο αν ήξερε ότι ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που θα ήταν στο τραγούδι.

«Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, δεν είχα ιδέα ότι ήμουν το μόνο χαρακτηριστικό [σε αυτό το τραγούδι]», αποκάλυψε. «Αν ήξερα, θα τραγουδούσα ολόκληρο τον δεύτερο στίχο όπως ήθελε. Η δουλειά μου ως στοιχείο στο άλμπουμ ενός μεγάλου καλλιτέχνη είναι να φροντίζω να συμβάλλω στην παραγωγή του τραγουδιού, έτσι ώστε να επικεντρωθώ περισσότερο στην παραγωγή». Πρόσθεσε ότι η Swift «ήταν πολύ ανένδοτη ότι ήθελε να είμαι στο άλμπουμ και μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι. Σκέφτηκα ότι ήταν ωραίο να γεφυρώνω αυτόν τον κόσμο, αφού ο Jack [Antonoff] και εγώ συνεργαζόμαστε, όπως και ο Jack και η Taylor».

Εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την συνεργάτιδα της, η Swift είπε: «Η Lana Del Rey, κατά τη γνώμη μου, είναι μια από τις καλύτερες μουσικές φωνές όλων των εποχών. Το γεγονός ότι υπάρχω ταυτόχρονα με αυτήν είναι τιμή και προνόμιο. «Και το γεγονός ότι θα ήταν τόσο γενναιόδωρη ώστε να συνεργαστεί μαζί μας σε αυτό το τραγούδι είναι κάτι για το οποίο θα είμαι ευγνώμων… για μια ζωή. Την αγαπώ απόλυτα και πραγματικά ελπίζω να αγαπήσετε αυτό το τραγούδι όσο κι εγώ."