ΝΕΑ

Η Cardi B μίλησε σε πρόγραμμα καθοδήγησης της αστυνομίας

Η Cardi B μίλησε στο πρόγραμμα καθοδήγησης της αστυνομίας την Παρασκευή (24 Φεβρουαρίου) ως μέρος της ποινής της για την εμπλοκή της σε 2 καβγάδες στην πόλη της Νέας Υόρκης το 2018.

Η 30χρονη τραγουδίστρια του "Bodak Yellow" επισκέφτηκε την εκδήλωση "Girls Talk" της Νέας Υόρκης στην Ακαδημία Αστυνομικής Εκπαίδευσης στο Κουίνς και μοιράστηκε ένα τμήμα από τη ζωή της "η ιστορία της από τα κουρέλια στα πλούτη". Η συμφωνία της Cardi B της απαιτεί να εκτελέσει 15 ημέρες κοινωφελούς εργασίας έως την 1η Μαρτίου για να αποφύγει την ποινή φυλάκισης 15 ημερών.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που σας κάνουν να νιώθετε: «Αυτό είναι ωραίο, αυτό συμβαίνει, αυτό χρειάζεται για να ανάψει, αυτό είναι ό,τι χρειάζεται για να είναι φωτιά»,» Cardi είπε η Β στο νεαρό κοινό της. «Μερικές φορές αυτό είναι λίγη πίεση από τους συνομηλίκους όπως σε ένα κορίτσι. Μην πέσετε σε αυτό. Ξέρεις τι λέω? Όπως, να είσαι υπέροχος. Να είσαι εσύ. Είσαι απίστευτος. Είσαι νάρκης μόνος σου». Το NYPD δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που δείχνει τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης.