ΝΕΑ

Η Billie Eilish καταθέτει περιοριστικά μέτρα κατα stalker

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Raymond Black έλαβε εντολή να μείνει τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά από το σπίτι της ποπ σταρ στο Λος Άντζελες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπλακ βρέθηκε από την Eilish να παραβιάζει την ιδιοκτησία της για ώρες και να γυμνώνεται για να χρησιμοποιήσει το υπαίθριο ντους της. Προσθέτει ότι το απόγευμα της Δευτέρας (20 Φεβρουαρίου), η Eilish άναψε τα φώτα του σαλονιού της για να δει τον Black έξω από το παράθυρο. Αφού κλήθηκε η αστυνομία, ο Μπλακ συνελήφθη εκεί κοντά αφού είχε φύγει από το ακίνητο.

Η περιοριστική διαταγή σημαίνει επίσης ότι ο Black δεν επιτρέπεται κοντά στο σπίτι των γονιών της Eilish στην πόλη. Το νέο περιοριστικό διάταγμα κατά του Μπλακ είναι ξεχωριστό από ένα άλλο αίτημα που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα εναντίον του 39χρονου Κρίστοφερ Άντερσον.Αναφέρθηκε ότι ο Άντερσον είχε έρθει στο σπίτι της παιδικής ηλικίας της Άιλις «απροειδοποίητα και απρόσκλητα» πολλές φορές από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου.

Billie Eilish

Η Eilish είχε πει ότι η πιο πρόσφατη απροειδοποίητη επίσκεψη του Anderson στο σπίτι ήταν στις 5 Ιανουαρίου. «Ο πατέρας μου και μέλη του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες με ενημέρωσαν πρόσφατα ότι ένα άτομο που ακούει στο όνομα Christopher A Anderson ή Chris Anderson εισήλθε πρόσφατα στο εσωτερικό του σπιτιού μου στο σπίτι της οικογένειας στις 5 Ιανουαρίου 2023, απροειδοποίητα και απρόσκλητα, αφού προφανώς δήλωνε την αγάπη του για μένα και εξέφρασε ότι ήθελε πραγματικά να με συναντήσει», είπε στα έγγραφα.