ΝΕΑ

Ο Sam Smith εμφανίστηκε στο spin-off του Sex And The City

Ο Σαμ Σμιθ εμφανίστηκε στην επερχόμενη δεύτερη σεζόν του spin-off του Sex And The City. Το And Just Like That, που έκανε το ντεμπούτο του την πρώτη σεζόν στα τέλη του 2021, είδε την επιστροφή του αρχικού καστ του Sex And The City, Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon ως Miranda Hobbes και Kristin Davis ως Charlotte York-Goldenblatt, ενώ η Kim Η Cattrall απουσίαζε ως Samantha Jones.

Μια δεύτερη σεζόν επιβεβαιώθηκε από το HBO Max τον Μάρτιο του περασμένου έτους, με την Cattrall να επιστρέφει ως Samantha. Ο Smith θα μπορούσε να είναι μια άλλη έκπληξη στην εκπομπή, αφού μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram σε συνεργασία με τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής. Σε μια φωτογραφία, ο Smith βγάζει το κεφάλι τους από ένα τρέιλερ στα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, ενώ η άλλη τους βλέπει να κάθονται σε μια καρέκλα στο δρόμο. «Μέχρι κάτι ανίερο στο πλατό», έγραψαν στη λεζάντα, αναφέροντας το πρόσφατο hit single τους με την Kim Petras.

Η επερχόμενη δεύτερη σεζόν του And Just Like That «αισθάνεται σαν τα εμβληματικά επεισόδια Sex And The City», σύμφωνα με στέλεχος του HBO Max. Η επικεφαλής της υπηρεσίας streaming, Sarah Aubrey, αποκάλυψε τι να περιμένουμε από την επόμενη έκδοση της σειράς. «Αυτό που βλέπετε αυτή τη σεζόν είναι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες που αγκαλιάζουν τη ζωή», είπε ο Aubrey στο Variety. «Είναι μια πολύ χαρούμενη σεζόν και νομίζω ότι, κατά κάποιο τρόπο, μοιάζει με εμβληματικά επεισόδια του Sex And The City».

Και πρόσθεσε: «Πάνω απ' όλα, για την Carrie, συγκεκριμένα, με τον τρόπο που ο χαρακτήρας της ήταν πάντα έτοιμος για την επόμενη περιπέτεια ή την επόμενη αγάπη, την επόμενη φιλία στην πόλη, και το νιώθεις πραγματικά αυτή τη σεζόν. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι. Πήγα στο τραπέζι, είδα τα ρούχα. Οπότε είμαι αδηφάγος, όπως όλοι».