ΝΕΑ

Δείτε το βίντεο των Paramore για το "Running Out of Time"

Οι Paramore μοιράζονται ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο για το κομμάτι τους "This Is Why" "Running Out of Time". Το βίντεο σκηνοθετημένο από την Ivanna Borin ξεκινά με τη frontwoman Hayley Williams άτονη σε ένα στούντιο ηχογράφησης, πριν αρχίσουν να πλησιάζουν προς το μέρος της γιγάντια, ανθρωπόμορφα τύμπανα και μια κιθάρα. Ξεφεύγοντας σε μια θήκη κιθάρας, τα πράγματα γίνονται πιο φανταστικά από εκεί, με τη Williams και τους συμπαίκτες της να διασχίζουν μια σειρά από έντονα πολύχρωμα, σουρεαλιστικά τοπία.

Το "Running Out of Time" είναι το τρίτο κομμάτι από το νέο άλμπουμ των Paramore που λαμβάνει μουσικό βίντεο. Το συγκρότημα ανακοίνωσε το άλμπουμ τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μαζί με το βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του, το οποίο σκηνοθέτησε ο frontman των Turnstile, Brendan Yates. Τον Δεκέμβριο, έφτασε το δεύτερο σινγκλ «The News» με ένα βίντεο που σκηνοθέτησαν από κοινού οι Mike Kluge και Matthew DeLisi.

Το ‘This Is Why’, το έκτο στούντιο άλμπουμ των Paramore, κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή (10 Φεβρουαρίου). Το άλμπουμ ακολούθησε ένα μακρύ διάλειμμα που έκανε το συγκρότημα αφού κυκλοφόρησε το προηγούμενο άλμπουμ «After Laughter» το 2017 και ξεκίνησε μια μακρά παγκόσμια περιοδεία για υποστήριξη. Το NME ανακήρυξε το «This Is Why» «τον θριαμβευτικό ήχο μιας μπάντας που ξαναγεννιέται» σε μια κριτική πέντε αστέρων κατά την κυκλοφορία του.

«Οι Paramore φτάνουν εκεί που, επιτέλους, η μουσική τους ήθελε να φτάσει στο καλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας. Αντί να προσπαθήσει να κορυφώσει τους απαράμιλλους ύμνους του, το συγκρότημα αποκάλυψε μια νέα ζεστασιά στο «This Is Why» και το αποτέλεσμα είναι πράγματι θριαμβευτικό».