ΝΕΑ

Ο Usher γίνεται θαυμαστής των BLACKPINK αφού τις παρακολούθησε ζωντανά

Ο Usher έχει γίνει θαυμαστής των BLACKPINK, επαινώντας τη ζωντανή εκπομπή του γκρουπ κοριτσιών σε πρόσφατη συνέντευξη. Ο σταρ της R&B έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για το ότι είδε τους BLACKPINK – αποτελούμενους από τους Rosé, Jennie, Jisoo και Lisa – ζωντανά στην Ατλάντα τον περασμένο Νοέμβριο με δύο από τους γιους του. Ο Usher είπε στο δημοσίευμα: «Πήγα κυριολεκτικά σε μια συναυλία των BLACKPINK στην Ατλάντα και ήμουν σαν, φίλε! Είμαι χαζός! Μοιάζω σαν, «Ουάου, αυτό είναι καταπληκτικό». Το περιοδικό επεσήμανε επίσης ότι «κράτησε σημειώσεις στο κεφάλι του» ενώ παρακολουθούσε την εκπομπή.

«Έκαναν μια παράσταση. Ντουλάπα, εξαιρετική σειρά, με τον φωτισμό και τα πάντα να λειτουργούν συγχρονισμένα – δεν περισσεύει καμία λεπτομέρεια. Μου άρεσε αυτό», θυμάται ο τραγουδιστής. Ο Usher είπε επίσης ότι η εμπειρία της συναυλίας των BLACKPINK ενέπνευσε ένα παρόμοιο επίπεδο αριστείας για τα δικά του ζωντανά σόου, ιδιαίτερα το «My Way» του στο Dolby Live στο Park MGM που βρίσκεται στο Λας Βέγκας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο.

«Ήθελα πραγματικά να δώσω στις γυναίκες κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία, κάτι για να έρθουν εδώ στο Λας Βέγκας με τις φίλες τους», μοιράστηκε, λέγοντας ότι σκόπευε η συναυλία του να απευθύνεται στο γυναικείο βλέμμα. «Έχουν αποταμιεύσει όλο το χρόνο και κατάφεραν να ξεφύγουν από τα παιδιά τους ή να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους», κατέληξε ο Usher. Οι BLACKPINK βρίσκονται ακόμη στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας τους «Born Pink», η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη του είδους της για ένα γκρουπ κοριτσιών στην ιστορία της K-pop και τους είδε να ολοκληρώνουν συνολικά 14 βορειοαμερικανικές και 10 ευρωπαϊκές συναυλίες πέρυσι.