ΝΕΑ

Ο Flea των Red Hot Chili Peppers’ ανακοινώνει νέο podcast

Ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea, ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί ένα νέο podcast. Με τίτλο This Little Light, η σειρά 15 μερών θα τον δει να μοιράζεται τις μουσικές του αναμνήσεις με τους Rick Rubin, Cynthia Erivo, Thundercat, Patti Smith και Margo Price σε θέματα όπως οι πρώτοι δάσκαλοι, οι πρώτες επιρροές, οι εμπειρίες και πώς όλα αυτά. τα μαθήματα διαμόρφωσαν τη δημιουργικότητα και την καριέρα τους. Μέρος των εσόδων από το podcast θα διατεθεί στο Silverlake Conservatory of Music, ένα μη κερδοσκοπικό μουσικό σχολείο και οργανισμό που ίδρυσε ο Flea το 2001.

«Ήθελα να κάνω το This Little Light για να ωφελήσω τη μουσική μου σχολή, το Silverlake Conservatory of Music», είπε ο Flea σε μια δήλωση μέσω του Rolling Stone. «Η ιδέα πίσω από αυτό είναι η μουσική εκπαίδευση, το να ερωτευτείς τη μουσική και να ξεκινήσεις ένα μουσικό ταξίδι για τη ζωή σου. Η πορεία του καθενός είναι τόσο διαφορετική και είναι συναρπαστικό να μαθαίνεις πώς κάθε μουσικός ήρθε στη μουσική και ανέπτυξε τη μελέτη του με την πάροδο του χρόνου».

Red Hot Chili Peppers

Το This Little Light πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, μια μέρα μετά την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας των Chili Peppers στο Βανκούβερ. Πρόκειται να ξεκινήσουν το σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 21 Ιουλίου στο στάδιο Tottenham Hotspur του Λονδίνου, ενώ θα ακολουθήσει μια παράσταση στο Hampden Park της Γλασκώβης στις 23 Ιουλίου.

Το συγκρότημα φημολογήθηκε επίσης ότι θα εμφανιστεί στο Glastonbury φέτος, αφού ο Flea έκανε retweet ένα σκίτσο της Pyramid Stage που σχεδίασαν οι Glastonbury και ο καλλιτέχνης των Radiohead Stanley Donwood με τη λέξη "Yes". Οι Chili Peppers έχουν προγραμματίσει ένα σόου στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία για την Τετάρτη 21 Ιουνίου (Βαρσοβία, Πολωνία) και το Σάββατο 24 Ιουνίου (Οντένσε, Δανία) αφήνοντας κενά για ένα πιθανό slot Glasto στις 22 και 23 Ιουνίου.