ΝΕΑ

Η Halsey θα κυκλοφορήσει τη σόλο έκδοση της συνεργασίας της με τον Post Malone «Die for Me»

Η Halsey ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια σόλο έκδοση του "Die for Me", της συνεργασίας της το 2019 με τον Post Malone. Η 28χρονη ποπ σταρ πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή (17 Φεβρουαρίου) για να αποκαλύψει ότι η πλήρης εκδοχή του κομματιού, με τίτλο "Die 4 Me", θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα, ανατολική ώρα.

«Την επόμενη Παρασκευή έχω μια μικρή έκπληξη», έγραψε η Halsey στο Instagram μαζί με το εξώφυλλο για το επερχόμενο τραγούδι. «Είναι γνωστό εδώ και καιρό στους θαυμαστές μου ότι υπάρχει ένα demo του «Die For Me» μόνο εμένα. Έπαιξα τον στίχο μου στην περιοδεία όλο το καλοκαίρι και αφού τόσοι πολλοί άνθρωποι το έχουν ζητήσει, αποφάσισα να βγάλω την πλήρη εκδοχή μου ως «Die 4 Me»».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να το ακούσετε όλοι. Ευχαριστώ πολύ τον @postmalone @louisbell και τον @future που με έβαλαν στην αρχική κυκλοφορία και συνυπέγραψαν αυτήν την έκδοση για να δω επιτέλους το φως της ημέρας." Στις 22 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια πείραξε μια εικόνα στο Twitter για να συνοδεύσει το κομμάτι, με τη σιλουέτα της με μπλε και κόκκινο φωτισμό ενώ έκανε ντους.

Το "Die For Me" εμφανίστηκε στο άλμπουμ του 2019 του Malone, Hollywood's Bleeding, το οποίο πέρασε πέντε εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard 200. Το κομμάτι με τη βοήθεια Future έφτασε στο Νο. 20 του Billboard Hot 100 τον Σεπτέμβριο του 2019.