ΝΕΑ

Η P!nk μοιράζεται πως η Tina Turner ενέπνευσε τα σχέδια της περιοδείας της

Η P!nk σταμάτησε στο TODAY την Τρίτη (21 Φεβρουαρίου) για να δει το νέο της άλμπουμ TRUSTFALL και τα σχέδιά της για όχι μία, αλλά δύο περιοδείες αργότερα φέτος. Αποκαλώντας το LP «ένα από τα καλύτερα» της καριέρας της, η ποπ σταρ μίλησε στους παρουσιαστές Savannah Guthrie και Carson Daly για την ιδιαίτερη σημασία του άλμπουμ «Turbulence».

«Όλοι το καταλαβαίνουν», είπε για την μπαλάντα. «Και αυτό το είδος με κάνει λυπημένος και χαρούμενος ταυτόχρονα. Μισώ να λέω στους ανθρώπους τι είναι ένα τραγούδι «γιατί είναι ό,τι αφορά εσένα, αλλά για μένα, είναι απλώς ένα είδος άγχους. Και σχεδόν περπατώ την κόρη μου μέσα από αυτό, σε αυτόν τον δρόμο. Η αγαπημένη μου φράση είναι «Ακόμα κι όταν λες ότι δεν μπορείς/ θα σε παρακολουθώ να χορεύεις μέσα σε αυτή την αναταραχή».

Αργότερα στη συνέντευξη, η P!nk είπε επίσης το πλάνο της περιοδείας της για το υπόλοιπο της χρονιάς, με την εκδρομή της για το Καλοκαιρινό Καρναβάλι 2023 να ξεκινά στα τέλη Ιουλίου, ακολουθούμενη από την περιοδεία στην αρένα TRUSTFALL που ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου στο Golden 1 Center στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια. .

«Όταν πηγαίνεις και βλέπεις την Tina Turner και είναι 69 ετών στο Louboutins, να τρέχει γύρω από τη σκηνή ακούγοντας καλύτερα από ποτέ και να χορεύει πιο δυνατά, δεν έχεις δικαιολογία», είπε για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από τις ζωντανές εμφανίσεις της - εναέρια ακροβατικά και όλα. «Θα γίνω 90 σε ένα tutu, ο P!nk-erbell θα πετάει στον αέρα. Ναι, γιατί να μην το κάνω; Είναι τόσο διασκεδαστικό.” Παρακολουθήστε το sit-down της P!nk με το TODAY - συμπεριλαμβανομένης μιας γλυκιάς έκπληξης από έναν από τους βετεράνους φίλους του αείμνηστου μπαμπά της.