ΝΕΑ

Η Kelly Clarkson μας υπόσχεται «Καλύτερες μέρες»!

Η Kelly Clarkson έφερε τη συνηθισμένη θετική της ενέργεια στο ομώνυμο talk show της την Τρίτη (21 Φεβρουαρίου), αυτή τη φορά παίρνοντας την αισιόδοξη μπαλάντα του Dermot Kennedy «Better Days» για την καθημερινή της ενότητα Kellyoke.

Υποστηριζόμενη από το My Band Y'all της, η σούπερ σταρ της ποπ ερμήνευσε μια συναισθηματική απόδοση του κομματιού, τραγουδώντας στο ρεφρέν.

Το κομμάτι εμφανίζεται στο άλμπουμ του 2022 του 31χρονου Ιρλανδού τραγουδιστή-τραγουδοποιού, Sonder. «Βρήκα τη λέξη «sonder» πριν από μερικά χρόνια, με το νόημα να είναι απλώς η επίγνωση ότι όλοι ζουν μια ζωή εξίσου σημαντική και πολύπλοκη με τη δική σου», είπε πρόσφατα στο Billboard για τον τίτλο του δευτεροετούς LP του. «Σε εκείνο το σημείο, δεν είχα πραγματικά κανένα μέρος της ζωής ή της καριέρας μου για να το συνδέσω, οπότε ήταν απλώς μια λέξη που εκτιμούσα και σήμαινε κάτι για μένα».

Οι καθημερινές μίνι παραστάσεις της Clarkson έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά το The Kelly Clarkson Show το 2019, κυκλοφόρησε ένα EP που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις έξι τραγουδιών που έχουν προσαρμοστεί στο Kellyoke το καλοκαίρι. Το ξεχωριστό εξώφυλλό της στο «Queen of the Night» της Whitney Houston ήταν ένα από αυτά, μαζί με το «Happier Than Ever» της Billie Eilish, το «Call Out My Name» του The Weeknd και πολλά άλλα.