ΝΕΑ

Ο Noel Gallagher ανακοίνωσε το σόου στο Μπράιτον με τους The Vaccines και The Coral

Το High Flying Birds του Noel Gallagher μοιράστηκε λεπτομέρειες από μια πρωτοποριακή συναυλία στο Μπράιτον αυτό το καλοκαίρι. Υποστηριζόμενος από τους The Vaccines, The Coral και Gaz Coombes, ο Gallagher θα φέρει τη μπάντα του στο σόου «On The Beach» στις 30 Ιουλίου.

Η τελευταία ανακοίνωση του Gallagher έρχεται μετά την κράτηση μιας υπαίθριας συναυλίας στο Taunton αυτόν τον Αύγουστο ως μέρος της σειράς Somerset Live. Ο μουσικός έχει ήδη επιβεβαιώσει πολλές άλλες υπαίθριες συναυλίες για το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των κουλοχέρηδων για φεστιβάλ και ενός σόου επιστροφής στο σπίτι στο Wythenshawe Park του Μάντσεστερ. Τα νέα ακολουθούν το συγκρότημα των Gallagher και τους Garbage που ανακοινώνουν μια συν-επικεφαλίδα περιοδεία στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι.

Ξεκινά στο Auburn της Ουάσιγκτον στις 2 Ιουνίου 2023 (ημέρα κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ του Gallagher "Council Skies") ακολουθούμενο από στάσεις στη Σάντα Μπάρμπαρα, Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο, Ντένβερ, Ντάλας, Τάμπα, Νέα Υόρκη και πολλά άλλα. πριν από τη συγκέντρωση στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, στις 15 Ιουλίου