ΝΕΑ

Οι The 1975 θα εμφανιστούν στο «Saturday Night Live»

Οι 1975 θα εμφανιστούν ως οι μουσικοί καλεσμένοι για ένα επερχόμενο επεισόδιο του Saturday Night Live τον επόμενο μήνα. Το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στο κωμικό σόου στις 11 Μαρτίου, με την ηθοποιό και σταρ Τζένα Ορτέγκα να είναι οικοδέσποινα. Θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη εμφάνιση των 1975 στο σόου, έχοντας ερμηνεύσει τα τραγούδια τους "The Sound" και "Love Me" - από το "I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It" - κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο 2016. Η Ortega, εν τω μεταξύ, θα κάνει το ντεμπούτο της στο SNL.

Στο επερχόμενο ρόστερ του μουσικού καλεσμένου του SNL περιλαμβάνεται και ο Τζακ Γουάιτ, ο οποίος θα εμφανιστεί για πέμπτη φορά στο σόου στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ θα είναι οικοδεσπότης ο ηθοποιός Γούντι Χάρελσον. Την επόμενη εβδομάδα (4 Μαρτίου), ο Travis Kelce των Kansas City Chiefs θα μοιραστεί τη σκηνή του SNL με την καλεσμένη της μουσικής Kelsea Ballerini.

Οι 1975 θα εμφανιστούν στο SNL για να υποστηρίξουν το άλμπουμ τους του 2022 «Being Funny In A Foreign Language», το οποίο θα συνεχίσουν να περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο. «Μετά από μια φάση πειραματισμού, το πέμπτο άλμπουμ της μπάντας είναι συνοπτικό, με απόλυτη αυτογνωσία και μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις πιο άμεσες ποπ επιτυχίες τους εδώ και χρόνια», έγραψε το NME για το άλμπουμ σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων.