ΝΕΑ

Ο Geezer Butler των Black Sabbath κυκλοφορεί φέτος την αυτοβιογραφία του

Με τίτλο Into the Void: From Birth to Black Sabbath – and Beyond, η αυτοβιογραφία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου και θα παρακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική ζωή του ιδρυτή μπασίστα των Black Sabbath. Το τελευταίο θέμα θα περιλαμβάνει μια αφήγηση των πολλαπλών αλλαγών στη σύνθεση και των εσωτερικών αγώνων των Black Sabbath, καθώς και τις «αρχές της μπάντας ως κουαρτέτο μπλουζ», σύμφωνα με την επίσημη περίληψη.

«Ένα συναρπαστικό, διαφανές και ειλικρινές απομνημόνευμα από τον μουσικό της heavy metal και ιδρυτικό μέλος των Black Sabbath, που καλύπτει τα χρόνια του ως μπασίστας και κύριος στιχουργός της μπάντας μέσα από τα έργα της μετέπειτα καριέρας του και περιγράφει λεπτομερώς πώς σχηματίστηκε και επικράτησε ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της ροκ », προσθέτει η περίληψη.

Το Into the Void λέγεται ότι περιλαμβάνει εμφανίσεις και αναφορές στους Eric Clapton, Jimi Hendrix, Frank Zappa και The Who. Όσον αφορά την προσωπική ζωή του Μπάτλερ, το βιβλίο θα καταγράφει την εργατική ανατροφή του μπασίστα στο Μπέρμιγχαμ, την εγκαταλειμμένη καριέρα του ως λογιστής και την «απογοήτευσή του από την οργανωμένη θρησκεία και τα ταξικά συστήματα».