ΝΕΑ

Η P!nk αποκαλύπτει το ένατο άλμπουμ της «Trustfall»

Είναι εμπιστοσύνη, μωρό μου! Η P!nk κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ Trustfall την Παρασκευή μέσω της RCA Records. Η προσπάθεια στο στούντιο είναι η πρώτη συνέχεια της βετεράνου της ποπ στη ζωντανή συλλογή της για το 2021 All I Know So Far: Setlist, και είχε προηγηθεί το βασικό σινγκλ, έτοιμο για roller skate, "Never Gonna Not Dance Again", το ομώνυμο ομότιτλο κομμάτι και τον ουρανό. έστειλε μπαλάντα «When I Get There», η οποία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο πατέρα της. Το άλμπουμ περιέχει επίσης συνεργασίες με τους The Lumineers ("Long Way to Go"), το κιτ πρώτων βοηθειών ("Kids in Love") και τον Chris Stapleton (πιο κοντά "Just Say I'm Sorry").

Πριν από την κυκλοφορία, ο P!nk κάθισε με το Billboard για μια αποκλειστική συνομιλία σχετικά με το πώς συνήλθε το άλμπουμ και εξήγησε τη σημασία του τίτλου του.

«Ήταν τόσο εύκολο να ονομάσω τον δίσκο», είπε. «Μου αρέσει να σηκώνομαι από το κρεβάτι, να ντυθώ, να αφήνεις τα παιδιά σου στο σχολείο, να είσαι σε μια σχέση, να αναλαμβάνω γονείς και να συμμετέχω στις εκλογές — απαιτεί μεγάλη εμπιστοσύνη. Και τις περισσότερες φορές, νιώθουμε ότι πέφτουμε προς τα πίσω και δεν ξέρουμε πού είναι το έδαφος».

Η τραγουδίστρια πρόσφερε επίσης τις αφιλτράριστες σκέψεις της για την άνοδο του TikTok και την επίδρασή του στην ποπ μουσική, προσθέτοντας: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν κάνω αυτό», είπε για τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. «Και είμαι εντάξει με αυτό. Οι άνθρωποι που έρχονται στις παραστάσεις μου, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαι λάτρης της ποπ. Μου αρέσουν οι Beatles, μου αρέσει η μουσική doo-wop, μου αρέσει το Broadway. Προέρχομαι από διαφορετικό πράγμα και πρέπει να είμαι αληθινός μαζί μου».