ΝΕΑ

Η Rihanna αποκαλύπτει την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον A$AP Rocky

Η Rihanna αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη πρώτη ματιά του γιου της με τον σύντροφό της A$AP Rocky σε ένα νέο εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. “Το τέλειο μωρό μου!!!” Η σούπερ σταρ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram της, στην οποία απεικονίζεται ο νεαρός - το όνομα του οποίου η ίδια και ο ράπερ δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί δημοσίως να χαμογελά στην κάμερα καθώς είναι ξαπλωμένος ανάσκελα με τα μικροσκοπικά ποδαράκια του στα χέρια του.

Στο σχετικό προφίλ, η Rihanna μίλησε για το πώς η μητρότητα άλλαξε ολόκληρη την οπτική της, λέγοντας στο περιοδικό: «Είναι τα πάντα. Πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα. Προσπαθείς κυριολεκτικά να το θυμηθείς –και υπάρχουν φωτογραφίες της ζωής μου πριν– αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που απολαμβάνεις, τα πάντα, απλά δεν ταυτίζεσαι με αυτό γιατί δεν επιτρέπεις καν στον εαυτό σου να το πάρει μέχρι εκεί, γιατί…Επειδή δεν πειράζει».

Φυσικά, η τραγουδίστρια του «Diamonds» ετοιμάζει αυτή τη στιγμή τον κόσμο της για το νούμερο δύο μωρό μετά από αυτή την επική αποκάλυψη του μωρού κατά τη διάρκεια της παράστασης στο ημίχρονο του Super Bowl LVII. Το 13λεπτο σετ περιλάμβανε τον μεγιστάνα Savage x Fenty να τρέχει μέσα από τον τεράστιο κατάλογο επιτυχιών της, όπως τα "Where Have You Been", "We Found Love", "Rude Boy", "Work", "Umbrella" και άλλα. .