ΝΕΑ

Ο Donald Trump άσκησε έντονη κριτική στη Rihanna μετά την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Super Bowl

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άσκησε κριτική στη Ριάνα για την απόδοσή της στο ημίχρονο του Super Bowl. Η ποπ σταρ παρέδωσε ένα σόου την Κυριακή που μας πέρασε για τοSuper Bowl Halftime (12 Φεβρουαρίου) στο Glendale της Αριζόνα, την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση εδώ και πέντε χρόνια.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε με το «Bitch Better Have My Money» προτού ερμηνεύσει μια σειρά από επιτυχίες όπως τα «Where Have You Been», «We Found Love», «Umbrella» και «Diamonds». Οι εκπρόσωποι της Rihanna επιβεβαίωσαν έκτοτε ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αφού φάνηκε να τρίβει το στομάχι της με το ολοκόκκινο ντύσιμό της.

Μετά την παράσταση, ο Τραμπ δημοσίευσε μια ατάκα για την παράσταση στη δική του πλατφόρμα Truth Social, γράφοντας: «ΕΠΙΚΟΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Η Rihanna έδωσε, χωρίς αμφιβολία, το χειρότερο σόου στο Ημίχρονο στην ιστορία του Super Bowl».

Και συνέχισε: «Αυτό αφού προσέβαλε πολύ περισσότερο από το μισό Έθνος μας, το οποίο βρίσκεται ήδη σε σοβαρή παρακμή, με την αποκρουστική και προσβλητική γλώσσα της». Ο Τραμπ ακολούθησε μια τελική υπογραφή, γράφοντας: «Επίσης, τόσα πολλά για τον «Στιλίστα» της!»