ΝΕΑ

Slash: "Τα περισσότερα από όλα όσα έκαναν οι Guns N' Roses θα μας ακύρωναν στη σημερινή εποχή"

Μιλώντας στο Yahoo! για την προώθηση του νέου του βιβλίου, The Collection: Slash, ο εμβληματικός κιθαρίστας συζήτησε την απόφασή του να αφήσει μερικές από τις πιο ριψοκίνδυνες ιστορίες του έξω από τις σελίδες του, πιστεύοντας ότι θα οδηγούσε σε διαμάχη επειδή ορισμένες από τις συμπεριφορές τους δεν θα «τα πήγαιναν καλά» σήμερα . Ο Slash είχε συζητήσει στο παρελθόν μερικές από τις πιο σκανδαλώδεις στιγμές του συγκροτήματος στα ομότιτλα απομνημονεύματά του το 2007.

Όταν ρωτήθηκε από τον συνεντευκτή αν «σκέφτηκε» τι να συμπεριλάβει, ο μουσικός απάντησε: «Δεν το έχω κάνει στην πραγματικότητα . . . το σκέφτηκε σε αυτό το πλαίσιο. Θέλω να πω, πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω σκεφτεί τόσο πολύ πρόσφατα όλα αυτά τα [σκανδαλώδη πράγματα]. «Αλλά τώρα που το αναφέρετε, τα περισσότερα από όλα όσα έκαναν οι [Guns N’ Roses] θα μας ακύρωναν στη σημερινή εποχή. Δεν θα τα πηγαίναμε καλά σε αυτό το περιβάλλον, σίγουρα – εννοώ, σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα».

Και συνέχισε: «Αλλά εννοώ ότι πολλά πράγματα από τότε δεν θα ήταν αυτά που θεωρείτε αποδεκτά αυτή τη στιγμή. … Χαίρομαι που δεν είχαμε το διαδίκτυο τότε! Θα ήταν ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Αλλά ούτως ή άλλως, δεν μένω σε όλα αυτά. Απλώς είναι αυτό που είναι».

Επιβεβαιώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους ότι οι Guns N' Roses θα πρωταγωνιστούσαν στη Βρετανική Θερινή Ώρα (BST) στο Hyde Park για πρώτη φορά το καλοκαίρι στη 10η επέτειο της σειράς συναυλιών.

Το συγκρότημα φέρεται επίσης να έχει παραταχθεί για το φετινό Glastonbury, με τον μπασίστα Duff McKagan να επιβεβαιώνει ότι θα είναι headlining τον περασμένο μήνα. Καθώς συζητούσαν τα καλοκαιρινά τους σχέδια στο ραδιόφωνο, ο McKagan συζήτησε το προαναφερθέν σόου του Λονδίνου, προσθέτοντας στη συνέχεια: «…και το Glastonbury θα είναι εμβληματικό».