ΝΕΑ

Η Rihanna άλλαξε 39 φορές το setlist της για Super Bowl Half Time

Όπως ανακοινώθηκε πέρυσι, η ποπ σταρ εμφανίστηκε την Κυριακή στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα για το Super Bowl LVII. Η Rihanna είχε στο παρελθόν αποκαλέσει «όνειρο διασκεδαστή» να παίξει το σόου. Η εκπομπή διήρκησε 13 λεπτά, ωστόσο η Rihanna έχει μια καριέρα που περιλαμβάνει οκτώ άλμπουμ με 17 χρόνια επιτυχιών.

«Μερικά τραγούδια πρέπει να χάσουμε εξαιτίας αυτού, και αυτό θα είναι εντάξει», είπε σε συνέντευξη Τύπου της Apple Music πριν από την παράσταση. «Κάναμε πολύ καλή δουλειά για να το περιορίσουμε. Υπάρχουν πιθανώς περίπου 39 εκδόσεις του setlist αυτή τη στιγμή. Είμαστε στα 39 μας. Κάθε μικρή αλλαγή μετράει».

Εκτός από μια συνεργασία με τον DJ Khaled στα Grammy το 2018, το σόου θα σηματοδοτήσει την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση της μετά από σχεδόν επτά χρόνια.

Και πρόσθεσε: «Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο. Όσο τρομακτικό κι αν ήταν, επειδή δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και επτά χρόνια, υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση όλων αυτών. Είναι σημαντικό για μένα να το κάνω φέτος. Είναι σημαντικό για τον γιο μου να το δει αυτό».