ΝΕΑ

Ο David Draiman των Disturbed για την ερμηνεία του Sam Smith στα Grammys: «Πρέπει οι αστέρες της ποπ να γίνουν ροκ σταρ αυτές τις μέρες»

Ο Smith ανέβηκε στη σκηνή με την Kim Petras στα 65α Ετήσια Βραβεία στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή (5 Φεβρουαρίου) για μια ζωντανή μετάδοση του συνεργατικού σινγκλ του ζευγαριού «Unholy».

Παρουσιάζοντας τον Smith και τον Petras, η Madonna ρώτησε αν το κοινό ήταν «έτοιμο για μια μικρή διαμάχη». Στη συνέχεια το δίδυμο παρέδωσε μια φλογερή παράσταση, η οποία περιλάμβανε κόκκινο φωτισμό, πυροτεχνήματα και χορευτές σε μεταλλικά κλουβιά. Ο Σμιθ, εν τω μεταξύ, φόρεσε ένα καπέλο με κόκκινα κέρατα διαβόλου.

Η κοινή εμφάνιση σύντομα τράβηξε την προσοχή των προληπτικών που πίστευαν ότι ο Smith είχε «καταληφθεί από δαίμονες» στα Grammy.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τεντ Κρουζ, εν τω μεταξύ, είναι μεταξύ των πολυάριθμων δεξιών προσωπικοτήτων που στάθηκαν υπόψη. Αναδημοσίευσε αρκετά έντονα διατυπωμένα tweets χαρακτηρίζοντας την παράσταση ως σατανική. «Αυτό είναι… κακό», έγραψε ο Κρουζ στο retweet του σε μια ανάρτηση της συντηρητικής σχολιαστής Liz Wheeler.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλτιμόρης 98 Rock (μέσω Blabbermouth), ο Draiman σχολίασε την εμφάνιση του Σμιθ και τις επακόλουθες αντιδράσεις: «Πρέπει οι αστέρες της ποπ να γίνουν ροκ σταρ αυτές τις μέρες. «Το είπα στο Twitter αφού προχώρησα και είδα την παράσταση [του Σμιθ και του Πέτρας] επίσης. Κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί πια ότι το ροκ είναι πολύ νευρικό ή πιέζει το φάκελο πολύ μακριά για μαζικές εκπομπές. Δεν μπορείς. Συγνώμη.