ΝΕΑ

Δείτε τη εκρηκτική εμφάνιση της Rihanna στο Super Bowl!

Η Rihanna κατάφερε για ακόμη μια φορά να μας καταπλήξει με την εκρηκτική της εμφάνιση στα χθεσινοβραδινά Super Bowl του NFL.

Η τραγουδίστρια έκανε την μεγάλη επιστροφή, μόλις 9 μήνες από την γέννηση του πρώτου της παιδιού, με ένα set list 13 λεπτών, στο οποιό κατάφερε να παρουσιάσει 17 χρόνια καριέρας και επιτυχιών.

Η Rihanna ξεκίνησε το show με το "Better Have My Money", ενώ το έκλεισε με το μοναδικό "Diamonds".

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως τις τελευταίες ημέρες, όσο πλησιάζε ο τελικός του NFL, οι προβλέψεις για την έναρξη του show, δεν είχαν τελειωμό.

Όπως ανέφερε άνθρωπος στα social media, που έχει μελετήσει τις εμφανίσεις, υπάρχουν 3 "χρυσοί" κανόνες για την επιλογή του τραγουδιού που θα ανοίξει το show. Όπως είπε, το τραγούδι πρέπει να είναι παλιό, ώστε να το ξέρει ο κόσμος, θα πρέπει να είναι χορευτικό και τέλος θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμο από μία και μόνο μελωδία.

Γι'αυτό και οι προβλέψεις είχαν πέσει πάνω στο "Don't Stop the Music". Μπορεί να έπεσαν έξω, ωστόσο, ήταν εξίσου μαγική η έναρξη.

Φυσικά, η πολυαναμενόμενη επιστροφή της δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς η Rihanna με αυτή τη εμφάνιση αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκομοσύνη της.

Η τραγουδίστρια είναι ξανά έγκυος, μόλις 9 μήνες μετά τη γέννηση του γιού της, με τον A$AP Rocky.

rihanna