ΝΕΑ

Η Lizzo αποκάλεσε την Beyoncé «την καλλιτέχνιδα της ζωής μας» στα Grammy 2023

Η Lizzo αποκάλεσε την Beyoncé «την καλλιτέχνιδα της ζωής μας» στα Grammy 2023 στο Λος Άντζελες την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Η ετήσια έκθεση βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες, τιμώντας τους καλύτερους της περασμένης χρονιάς στη μουσική.

Η Lizzo κέρδισε το Record of the Year για το "About Damn Time" στην τελετή, κερδίζοντας την Beyoncé στο βραβείο. Στο τέλος της ομιλίας της, η σταρ κοίταξε γύρω από το κοινό για να βρει την Beyoncé και θυμήθηκε ότι είχε παραλείψει το σχολείο για να την παρακολουθήσει.

«Μου άλλαξες τη ζωή», είπε η Lizzo στην Beyoncé. «Τραγουδήσατε αυτό το gospel medley και με τον τρόπο που με κάνατε να νιώσω, είπα: «Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται έτσι με τη μουσική μου», γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Είσαι ξεκάθαρα ο καλλιτέχνης της ζωής μας».

Νωρίτερα στην ομιλία της, η Lizzo απέτισε φόρο τιμής στον Prince, ο θάνατος του οποίου είπε ότι την ενέπνευσε να «αφιερώσει τη ζωή μου στη δημιουργία θετικής μουσικής».

«Αυτό ήταν σε μια εποχή που η θετική μουσική και η καλή μουσική δεν ήταν mainstream. Ένιωσα πολύ παρεξηγημένος ένιωθα από έξω κοιτάζοντας μέσα. Έπρεπε να γίνω αυτή η αλλαγή για να κάνω τον κόσμο καλύτερο.

«Τώρα κοιτάζω γύρω μου και υπάρχουν όλα αυτά τα τραγούδια για το να αγαπάμε το σώμα μας και να νιώθουμε άνετα στο δέρμα μας και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος του. Θα ήθελα να πιστεύω ότι όχι μόνο οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν καλό, απλώς είμαστε καλοί. Όποιος στο σπίτι νιώθει ότι παρεξηγείται ή κοιτάζει έξω, μείνει πιστός στον εαυτό του».