ΝΕΑ

Η Beyoncé έσπασε το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες Grammy όλων των εποχών

Η Beyoncé έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες Grammy όλων των εποχών στην χθεσινή τελετή στο Λος Άντζελες. Η σταρ ξεπέρασε το ρεκόρ των 31 Grammy που κατείχε ο κλασικός μουσικός Georg Solti καθώς έλαβε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής για το «Renaissance».

Το βραβείο είναι το τέταρτο της βραδιάς της Beyoncé, μετά την Καλύτερη Χορευτική/Ηλεκτρονική Ηχογράφηση για το «Break My Soul», την Καλύτερη Παραδοσιακή Παράσταση R&B για το «Plastic Off The Sofa» και το Καλύτερο τραγούδι R&B για το «Cuff It».

«Σας ευχαριστώ πολύ, προσπαθώ να μην είμαι πολύ συναισθηματική και προσπαθώ να λάβω αυτή τη βραδιά», είπε η σταρ καθώς μάζευε το τρόπαιο που έσπασε το ρεκόρ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με προστάτεψε, ευχαριστώ Θεέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θείο μου Johnny που δεν είναι εδώ. Αλλά είναι εδώ στο πνεύμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, που με αγάπησαν και με ώθησαν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμορφο σύζυγό μου, τα όμορφα τρία παιδιά μου που είναι στο σπίτι και παρακολουθούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την queer κοινότητα για την αγάπη σας και την εφεύρεση του είδους. Ο Θεός να σε ευλογεί."