ΝΕΑ

Παρακολουθήστε το «Pressure» των 1975 για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια

Οι 1975 έπαιξαν το «Pressure» για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια στο Μπέλφαστ κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους «At their Very Best. Το κομμάτι αρχικά εμφανίστηκε στο ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο setlist της συναυλία στο Χονγκ Κονγκ τον Ιανουάριο του 2015. Αφού άνοιξαν με τέσσερα τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ, «Being Funny In A Foreign Language», οι The 1975 τραγούδησαν το «Pressure», ενώ αμέσως μετά, ερμήνευσαν το «Me», ένα άλλο πρώιμο κομμάτι που εμφανίστηκε στο EP του 2013 «Music For Cars».

Στο σόου του συγκροτήματος στο Newcastle την περασμένη εβδομάδα (25 Ιανουαρίου), ο Lewis Capaldi έκανε έκπληξη διασκευάζοντας το «Love Story» της Taylor Swift, καθώς και το «Antichrist» των 1975. Στην ίδια συναυλία είδαμε επίσης τον πατέρα του frontman Matty Healy Tim να ερμηνεύει το σινγκλ του 2022 «All I Need To Hear».

Νωρίτερα στην περιοδεία, η Taylor Swift έκανε τη δική της απροειδοποίητη εμφάνιση με τους The 1975 στο Λονδίνο, όπου έκανε το live ντεμπούτο του «Anti-Hero» και διασκεύασε το «The City

Οι 1975 θα ολοκληρώσουν το σκέλος της περιοδείας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια άλλη εμφάνιση στο Μάντσεστερ, αυτή τη φορά στον οικείο χώρο Gorilla την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου για μια ειδική φιλανθρωπική συναυλία της εβδομάδας BRITs. Ο Healy μοιράστηκε για πρώτη φορά τα νέα τον Δεκέμβριο, λέγοντας σε ένα βίντεο στο Instagram: «Γεια σε όλους, παίζουμε μια παράσταση στο Μάντσεστερ την 1η Φεβρουαρίου στο Gorilla. Και όλα τα χρήματα θα πάνε στο War Child, οπότε προσπαθήστε να βρείτε εισιτήρια για αυτό.»