ΝΕΑ

Οι Fall Out Boy κυκλοφορούν το νέο τους single «Heartbreak Feels So Good» με λίγη βοήθεια από τη Nicole Kidman

Οι Fall Out Boy δανείστηκαν την πολυαγαπημένη διαφήμιση AMC της Nicole Kidman για να βοηθήσουν την προώθηση του επερχόμενου σινγκλ τους "Heartbreak Feels So Good".

«Άσχημα νέα για κάποιους από εσάς, το σόου του Metro ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ», έγραψε το συγκρότημα στο Twitter. «Καλά νέα για όλους εσάς, θα κυκλοφορήσουμε ένα νέο τραγούδι την Τετάρτη. Το «Heartbreak Feels So Good».

Παίρνοντας ένα διασκεδαστικό στίγμα από τον τίτλο του τραγουδιού, η τετράδα πρόσθεσε ένα κλιπ 10 δευτερολέπτων με την Κίντμαν να κάθεται μπερδεμένη σε ένα σκοτεινό θέατρο AMC καθώς εκφωνεί τη διάσημη πια ατάκα της: «Κάπως έτσι, σε ένα μέρος σαν κι αυτό νιώθει μια ραγισμένη καρδιά». Εκτός από αυτήν τη φορά, το οπτικό που διαδραματίζεται στη μεγάλη οθόνη είναι το επερχόμενο μουσικό βίντεο του Fall Out Boy, με τον frontman Patrick Stump να θρηνεί: "Heartbreak feels so good" καθώς αυτός και οι συμπαίκτες του μπαίνουν σε κάποιο ανόητο πρόβλημα σε ένα πίσω σοκάκι.

Το τραγούδι θα ακολουθήσει το βασικό σινγκλ «Love From the Other Side» από το όγδοο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ των πρωτοπόρων της ποπ-πανκ, So Much (for) Stardust, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της Fueled by Ramen.