ΝΕΑ

Οι Måneskin τραγούδησαν στο Lafayette του Λονδίνου!

Ο Måneskin έκαναν ντεμπούτο στα τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ «RUSH!» και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στους «haters» τους με μια μικρή συναυλία στο Lafayette του Λονδίνου το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου.

Οι Νικητές της Eurovision, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για το Νούμερο Ένα άλμπουμ αυτής της εβδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, πίσω από τους The Reytons και τους Black Star Riders, γιόρτασαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «RUSH!» με ένα οικείο σόου της τελευταίας στιγμής στο Lafayette ως μέρος της σειράς Music Night του Youtube. Η πλήρης εκπομπή αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στο Youtube τις επόμενες εβδομάδες.

Οι Måneskin ξέσπασαν στη σκηνή τραγουδώντας το "KOOL KIDS", το πρόσφατο σινγκλ "GOSSIP" και στη συνέχεια τα τραγούδια του νέου άλμπουμ "BABY SAID", "BLA BLA BLA" και "TIMEZONE". Αυτή θα είναι μια δύσκολη περιοδεία. αυτά τα τραγούδια είναι δύσκολο να τραγουδηθούν», είπε ο frontman Damiano David. Μετά από μια θορυβώδη έξοδο στο «BLA BLA BLA», είπε στο κοινό: «Αυτό είναι το πιο αστείο τραγούδι όλων των εποχών και όποιος μιλάει γι' αυτό είναι χαζός».