ΝΕΑ

Miley Cyrus - Shakira: Δύο διαφορετικές αντιδράσεις σε ένα χωρισμό!

Μπορεί και τα δύο τραγούδια να έγιναν απευθείας μεγάλες επιτυχίες με το "Flowers" της Miley Cyrus να θεωρείται ίσως το πιο επιτυχημένο τραγούδι της καριέρας της, η Shakira, ωστόσο φαίνεται να το απολαμβάνει λίγο παραπάνω.

Την ίδια εβδομάδα τόσο η Cyrus, όσο και η Shakira, κυκλοφόρησαν δύο τραγούδια -ύμνους- για τους διάσημους χωρισμούς τους.

Η Shakira από την μια κατηγορεί ολοφάνερα τον Gerard Pique για τον χωρισμό τους που ευθυνόταν σε απιστία του ποδοσφαιριστή με την Clara Chia. Βλέπουμε μια Shakira, έτοιμη για όλα, ρίχνει την ευθύνη στον πρώην σύζυγο της αναφέροντας στο τραγούδι κανονικά το όνομα του και της νυν συντρόφου του.

gerard pique

Εκτός από την αναφορά που καταλάβαμε όλοι και εκείνη δεν φρόντισε να κρύψει, η τραγουδίστρια σε σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με βιντεάκια που κυκλοφορούν στα social media της τελευταίες ημέρες, η Shakira, που είναι γειτόνισσα με την μητέρα του πρώην συζύγου της, έβγαλε μια κούκλα μάγισσας στο μπαλκόνι της καθώς έπαιζε το τραγούδι.

Πολλοί θεώρησαν πως η Shakira, πήρε την εύκολη οδό. Κατηγόρησε απευθείας τον σύζυγο της, με το όνομα του, με το όνομα της συντρόφου του, σε ένα χορευτικό κομμάτι, που φυσικά, θα τον έκανε βούκινο παγκοσμίως.

Και το πέτυχε.

Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε την Miley Cyrus, που αντέστρεψε τους στίχους του "When I Was Your Man" του Bruno Mars, που της είχε αφιερώσει ο Liam Hemsworth, όταν είχαν γνωριστεί αλλα και ήταν το τραγούδι που έπαιζε στον γάμο τους.

Η Miley, στο τραγούδι δεν τον κατηγορεί, για την ακρίβεια δεν αναφέρεται πουθενά στον Liam. Αντιθέτως, λέει πως είναι ανεξάρτητη, δεν χρειάζεται κανένα και πάνω από όλα αγαπάει τον εαυτό της και τον σέβεται.

miley cyrus

Ωστόσο, όπως μάθαμε από τα social media, το σπίτι που γυρίστηκε το video clip ήταν εκείνο που νοίκιαζε ο πρώην σύζυγος της για να την απατάει. Το χρησιμοποίησε 14 φορές.

Τον έκανε έναν από τους πιο μισητούς celebrities, με ήθος και στύλ.