ΝΕΑ

Καταφύγιο ζώων στο Τενεσί ονόμασε 4 κουτάβια από τραγούδια της Taylor Swift

Η Taylor Swift είδε 4 κουτάβια να παίρνουν όνομα από τα τραγούδια της έπειτα από δωρεά που έκανε η τραγουδιστρια σε ένα καταφύγιο ζώων στο Τενεσί αυτή την εβδομάδα.

«Πρόσφατα λάβαμε μια γενναιόδωρη δωρεά από τη θρυλική τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Taylor Swift», έγραψε το Κέντρο Ζώων της Κομητείας Williamson σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. «Ενώ όλοι οι Swifties γνωρίζουν ότι η Taylor αγαπά τις γάτες, ελπίζουμε ότι δεν θα της πειράξει που ονομάσαμε τα νέα μας κουτάβια που μπορούν να υιοθετηθούν από τα τραγούδια της: «Carolina», «Bejeweled», «Midnight Rain» και «Willow».

Το κέντρο της περιοχής του Φράνκλιν, που εδρεύει λίγο έξω από το Νάσβιλ, συνέχισε λέγοντας ότι δύο από τα ασπρόμαυρα, μικτής ράτσας κουτάβια - τα οποία είναι όλα θηλυκά - έχουν ήδη υιοθετηθεί από ντόπιες οικογένειες, αλλά αυτό το διάστημα 3 μηνών Η παλιά Carolina και η Bejeweled ήταν ακόμα διαθέσιμα από την Τρίτη.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξη του Taylor στο καταφύγιό μας, το οποίο εξυπηρετεί τα κατοικίδια της κομητείας Williamson μέσω υιοθεσίας, στείρωσης και στείρωσης, επιβολής μέτρων, μικροτσίπ, κλινικών λύσσας και ντουλάπι ποδιών», κατέληξε το WCAC στην ανάρτησή του.