ΝΕΑ

Η Olivia Rodrigo μοιράστηκε το καινούργιο της Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Η Olivia Rodrigo μοιράστηκε το καινούργιο της Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «the bels» στη σελίδα των θαυμαστών της Discord, Το κομμάτι γράφτηκε από τη Rodrigo όταν ήταν μόλις πέντε ετών και η τραγουδίστρια κοινοποίησε στο κοινό της ένα κλιπ από τα περασμένα Χριστούγεννα.

«προς τιμήν της παραμονής των Χριστουγέννων επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το πρώτο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι «the bels» που έγραψε η 5χρονη me lol», είχε γράψει το περασμένο καλοκαίρι δίπλα σε μια παιδική της φωτογραφία. Ένα χρόνο αργότερα, η πλήρης έκδοση του «the bels» έχει πλέον κοινοποιηθεί αποκλειστικά στο Discord της Rodrigo.

Olivia Rodrigo

Η κυκλοφορία του τραγουδιού έρχεται αφότου η τραγουδίστρια συνέχισε να φουσκώνει τις φήμες γύρω από τη κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω που ακούσατε τη μουσική μου φέτος. Πραγματικά, πραγματικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την επόμενη χρονιά, και όλα τα νέα πράγματα και τη νέα μουσική που θα φέρει το 2023».