ΝΕΑ

Δείτε 5 DIY ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας στολίδια!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Αν θέλετε να κάνετε οικονομία και να έχετε ένα ευφάνταστο δέντρο που δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι, βρίσκεστε στο σωστό άρθρο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω DIY κατασκευές και να δημιουργήσετε νέες και μοναδικές Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και παραδόσεις με τα παιδιά σας.

Δεν θα χρειαστείτε πολλά υλικά. Μόνο καλή διάθεση, δημιουργικότητα και όρεξη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δυναμώσετε τον Easy Christmas στο ραδιόφωνο και μια νέα Χριστουγεννιάτικη ημέρα ξεκινάει!

Γι'αυτό και εμείς σας δίνουμε 5 DIY ιδέες για να πάρετε και να φτιάξετε τα πιο όμορφα στολίδια για το δέντρο σας!

1) Στολίδια κατασκευασμένα από αλάτι, ζεστό νερό και αλεύρι. Τα ψήνετε στον φούρτο στα σχήματα της επιλογής σας και μετά τα ζωγραφίζετε όπως θέλετε εσείς. Να θυμάστε μόνο, να ανοίξετε μια μικρή τρύπα με μια οδοντογλυφίδα στην κορυφή για να περάσει στο σχοινάκι.

easy christmas

2) Με μικρά κομμάτια από ξύλα που μπορείτε να βρείτε είτε στον δρόμο, είτε σε κάποιο δάσο ή ακόμη και σε καταστήματα, μπορείτε να φτιάξετε τα πιο όμορφα και μοναδικά στολίδια. Μοναδικά γιατί μπορείτε να ζωγραφίσετε ότι θέλετε και το αποτέλεσμα να σας θυμίζει κάποια παιδική ανάμνηση ή μια όμορφη στιγμή που περάσατε με τους αγαπημένους σας.

easy christmas

3) Τα κουκουνάρια μπορούμε να τα βρούμε κυριολεκτικά παντού και σε αμέτρητες ποσότητες. Με μια μικρή κορδελίτσα που μπορούμε να βρούμε αυτή την εποχή και στα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας, δημιουργούμε ένα πολύ όμορφο και καλαίσθητο στολίδι για το δέντρο μας.

easy christmas

4) Σε όλους έχουν περισσέψει μερικές πετρούλες από τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν χρειάζεται να περιμένουν το καλοκαίρι για να στολίσουν το σπίτι μας. Πάρτε τις μπογιές και σχεδιάστε τα πιο χριστουγεννιάτικα σχέδια που θα μαγέψουν όλους τους καλεσμένους σας.

easy christmas

5) Μπορείτε να δημιουργήσετε μικρά ξύλινα δεντράκια με τον πιο απλό τρόπο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά λεπτά ξύλα που μπορείτε να βρείτε παντού, κλοστές ή σχοινάκια σε διάφορα χρώματα και θα έχετε τα πιο όμορφα και πρωτότυπα στολίδια!

easy christmas