ΝΕΑ

Ιδέες διακόσμησης με λαμπιόνια εντός και... εκτός σπιτιού!

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

christmas lights

Ένα από τα χαρακτηριστικά της εορταστικής περιόδου είναι η εμφάνιση των χριστουγεννιάτικων λαμπιονιών τόσο έξω όσο και μέσα από το σπίτι.

Είτε θέλετε φωτάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου έξω από ένα σπίτι για να διακοσμήσετε έναν τοίχο ή τη γραμμή στέγης ή να ζωντανέψετε το εσωτερικό του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων, έχουμε μερικές ιδέες για εσάς.

Πλαισιώστε την μπροστινή πόρτα με λαμπάκια!

christmas lights

Τα όμορφα φωτάκια προσθέτουν μαγεία σε κάθε υπαίθριο χώρο όλο το χρόνο, καθιστώντας τα μια άξια επένδυση. Περισσότερο από ένα διακοσμητικό χαρακτηριστικό, τα φώτα προσφέρουν έναν τρόπο δημιουργίας εξωτερικών ζωνών για να τονίσουν ένα εστιακό σημείο, όπως μια μπροστινή πόρτα ή ένα διάδρομο.

Χρησιμοποιήστε εξωτερικά λαμπιόνια όπως οι McCallisters!

christmas lights

Αναδημιουργήστε τον αγαπημένο στολισμό των Χριστουγέννων με γεύση Χόλιγουντ εμπνευσμένη από το ‘’Home Alone’’. Διαλέξτε μια αριστοκρατική διάταξη των φωτιστικών πλαισιώνοντας κομψά τη γραμμή της οροφής σας. Μείνετε σε ομοιόμορφα τοποθετημένα ζεστά λευκά φωτάκια για κλασική εμφάνιση και συνεχίστε το θέμα κρεμώντας γιρλάντες ή ένα αστραφτερό χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην μπροστινή πόρτα.

Δημιουργήστε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό με εορταστικές φιγούρες!

christmas lights

Στήστε ένα μαγευτικό ελάφι δίπλα στο μπροστινό σας διάδρομο για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες ή δώστε στο σπίτι σας μια αίσθηση από Βόρειο Πόλο, με τάρανδους και έλκηθρο παρκαρισμένα στην μπροστινή βεράντα σας.

Δώστε στα εορταστικά στεφάνια περισσότερη λάμψη!

christmas lights

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια σε συνδυασμό με λαμπερά φώτα είναι ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο όταν πρόκειται για τη διακόσμηση των εορτών. Οι διάδρομοι, τα τζάμια και οι σκάλες είναι τα πιο προφανή μέρη για ιδέες για χριστουγεννιάτικα στεφάνια και χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, αλλά αξίζει να κοιτάξετε σε άλλους χώρους γύρω από το σπίτι σας που μπορεί να επωφεληθούν από την επιπλέον λάμψη.

Φωτίστε την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας!

christmas lights

Δοκιμάστε ένα άνετο σχέδιο χριστουγεννιάτικου φωτισμού εσωτερικών χώρων. Διαλέξτε σημεία του σπιτιού για να εστιάσετε όπως, δοκούς, καμάρες και κολώνες για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές λάμψεις.

Κρεμάστε πολλά φώτα που αναβοσβήνουν και χρησιμοποιήστε αυτά τα καλώδια για να συνδέσετε μπιχλιμπίδια, χειροποίητα διακοσμητικά και άλλα στολίδια.

Προσθέστε ζεστασιά στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

christmas lights

Τοποθετήστε κλασικά λευκά κεριά και λαμπερά ρεσώ στο κέντρο και, στη συνέχεια, βάλτε όμορφα μικρά φώτα σε σχήμα αστεριού τυχαία για τον τέλειο συνδυασμό παραδοσιακού και μοντέρνου.