ΝΕΑ

Πέντε αγαπημένοι ήρωες από παιδικές χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η παραμύθια αποτελούν την ψυχή των Χριστουγέννων. Αν κάθε χρόνο, από όταν ήμασταν μικροί, δεν ακούγαμε παραμύθια για "κακούς" ανθρώπους που τελικά μετάνιωσαν για την συμπεριφορά τους, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Οι καλοί ήρωες είναι η αλήθεια πως είναι λίγοι αλλά καλοί. Από τον αγαπημένο μας Ρούντολφ, στον Mickey Mouse σε ρόλους που λατρέψαμε, οι καλοί χαρακτήρες έχουν σίγουρα κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας.

Σήμερα, θυμόμαστε τους 5 αγαπημένους μας καλούς χαρακτήρες ενώ παίρνουμε τα ποπ κορν και προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποια ταινία θα δούμε για να μπούμε στο κλίμα.

  1. Και ποιος δεν λυπήθηκε έστω για μια στιγμή τον μικρό Kevin στο Home Alone, που οι γονείς του δεν ήταν και οι πιο υπεύθυνοι. Βέβαια, να πούμε πως λυπηθήκαμε λίγο και όσους ήρθαν σε επαφή με τον Kevin τις ημέρες που ήταν μόνος του.

kevin

  1. Ο αγαπημένος μας Ρούντολφ, που το μόνο που έκανε είναι να έχει μια φωτεινή, κόκκινη μυτούλα. Ένα παραμύθι που μας απέδειξε το ότι να είσαι διαφορετικός, σε κάνει ξεχωριστό και πολλές φορές αρκετά πιο χρήσιμο από εκείνους που σε κοροϊδέψαν.

rudolf

  1. Ο Mickey Mouse στην μοναδική ταινία "Κάποτε τα Χριστούγεννα" μεταφορφώνεται σε μερικούς από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και μας διηγείται με τον πιο γιορτινό τρόπο τις ιστορίες.

mickey mouse

  1. Αν μιλάμε για αγαπημένους ήρωες από παιδικά παραμύθια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Όλαφ από το "Frozen. Ο γλυκός χιονάνθρωπος γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο "Olaf's Frozen Adventure", σε μια μίνι ταινία που μας έκανε να ξετρελαθούμε!

olaf

  1. Μπορεί ο Arthur Christmas να τα έκανε λίγο "μαντάρα" στην αρχή αλλα μέχρι το τέλος προσπάθησε για να δώσει το δώρο του πατέρα του, Άγιου Βασίλη, στο μικρό κορίτσακι, την ημέρα των Χριστουγέννων. Ωστόσο, εμείς τον αγαπήσαμε για την προσπάθεια και την μετάνεια που έδειξε.

arthur christmas